toto je strasne trapne ale mam podozrenie ze mam nejake crevne parazity a nechcem ist lekarovi lebo je to naozaj strasne trapne je to take tenucke ako nitka biele asi 3 cm dlhe a nehybe sa to. dostanem na to nieco aj bez predpisu?
Parazity?
krado, nechcem ti brat iluzie. ale on proste nestaci teraz. vies preco? kedysi mohol stacit, ked sme nemali taku tazku chemiu vsade okolo nas a bohuzial uz aj v nas. rozne synteticky vyrobene latky kedysi jedoducho neexistovali, proste sa v prirode nenachadzali a tak ani priroda s nimi nepocitala. vtedy naozaj stacili prirodne prostriedky, ako sa hovori, na kazdu chorobu existuje bylinka, aby si ludia mohli pomoct (M.Trebenova - Zdravie z Bozej lekarne). Lenze prave priemyselne umelo vyrabane latky chem. syntezou sposobuju, ze nase tela uz nie su odolne a parazity sa dostanu aj tam, kde by sa kedysi proste nedostali, tie latky im tam jednoducho vydlazdili cesticku. S tymto priroda nijak nepocitala a tak ani nevytvorila obranne latky, bylinky a ine veci. Takze ak daka chem. latka ktora sa normalne v prirode nevyskytovala toto sposobila, tazko sa vyliecis nejakou bylinkou, jedine ze by priroda postupovala rovnako a dala by vzniknut potrebnym novym bylinkam, co je dost scifi, nie? takze si sami musime vyrobit/ziskat vhodny liek, tam nastupuje teda chemia. alebo v duchu hesla, co ste si pobabrali si sami rieste :D
arman Neviem čo je na Anti-parasite usmevné, funguje a dáva doporiadku stovky ludi a zbavuje ich parazitov a problémov s nimi spojenými.JE to silný prostriedok bez chémie a rokmi overený, tak fakt neviem čo je na tom úsmevného.
To je asi tak úsmevné,ako keď si ludia mysleli,že zem je doska. Príde čas ked si ludia budu buchat hlavy ako mohli jest tolko tzv.liekov chemickým.
Inak dlho som mal cystu za uchom, som si ju vedel nahmatat, asi velkosti hrasku, a teraz po 2 mesiacoch antiparazitalnych kur, ked si ju nahmatam, je uz 2x mensia. Takze aspon vidim, z coho bola....
Cize vidno, ako tazko sa cysty likviduju, uvidime, ci zmizne uplne. Ale potesilo ma aj tak, ze je 2x mensia, nez cele roky predtym.
parazitik... ved ja to tu ludom pisem stale, ze aspon 50% depresii maju s parazitov, a neustalej intoxifikacie, ktora je priamym dosledkom.
Ale uz ma to omrzelo, vsak vies ako to je. :-) Ako hrach na stenu hadzat.
Ano, antidepresiva si brala zbytocne... stacia ocisty. I to som tu uz vela krat napisal, ze nie psychiater a antidepresiva, ale dietolog... a ocisty. Ale opat hrach na stenu hadzat.
Myslim si, ze parazity fakt sposobuju vela psychickych chorob. To je znama vec, za vyskyt parazitov v tele ovplyvnuje psychiku.
Ano, je to tak, cim zdravsie crevo, tym mensia sanca, ze preniknu do tela. Plus, kedysi ich bolo aj menej, ale teraz sa rozniesli po celom svete. Nahovoriac o tom, ze nasi predkovia zili zdravsie... v podstate vsetky tie nezdrave vplyvy, ktorymi sme zaplaveni, nahravaju v konecnom dosledku parazitom, ktori sa v tele lahsie usadia.
Clovek nachyta parazita tazsie nez pes, ale stale nieje ta sanca nulova, a rokmi sa to nazbiera. A hlavne... ak zije so psom, dramaticky sa zvysuje. Hlavne ked vidim tie baby, ako sa bozkavaju so psom. :-) Ale z tych chlpov sa vajicka roznesu postupne vsade po byte aj tak.
Rezistenciu ziskaju len tie, ktore budu opakovane vystavene nizkym davkam. Ako inteligentny clovek sa predcistis prirodnymi kurami, aby si potom mohla strelit vysoke davky chemickych, ktore nestihnu prezit. Bez predcistenia prijdu vacsie herxky a tak nebudes moct pouzit vysoke davky chemickych, a tym padom sa moze stat, ze to nejaka generacia prezije, a moze sa stat odolna. Ale vo vseobecnosti, je mala sanca, ze by sa to stalo. To by si sa o to musela cielene snazit, napriklad zacat 1/4 davkov, potom im dat 1/3 atd...
Keby sa vsetci pravidelne cistili, rezistenciu by neziskali, lebo by skoro nikde neboli. Postupne, cim menej by ich bolo medzi ludmi, a cim racionalnejsie zvyky, ktore by zabranovali ich sireniu, by boli zavadene, tym menej kur by trebalo podstupovat, az nakoniec by bolo skor nezvycajne, keby niekto nejakeho parazita mal.
Gofruit... crevna sprcha ich nevyplavi.
Na to su specialne postupy. Vzdy musis pouzit nejaky figel. Napriklad ocista s ricinovym olejom a konakom, ich opije, takze sa nemozu prichytit. Alebo palina ich paraziluje.
Na parazitov je pokial viem kavovy klystir. Ale najucinnejsi bude klystir z MMS, ten udajne poriesi aj to, co ani megadavky chemickych nedokazali. Podla mna zo zaneseneho hrubeho creva, plneho zahybov, vydutin, kde su nahromadene zvysky jedla, parazitov nebude lahke len tak dostat. Hlavne ak tam maju nakladene vajicka. Tam by asi bola dobra nejaka hladovka, aspon 7-14 dni, kedy sa uz zacnu take veci v creve riesit, a potom nasadit nejaky antiparazitalny postup do hrubeho creva.
GoFruit - parazity v creve su praveze neni az taki nebezpecni,len ked sa namnozia. ale ti telovi su nebezpecni. hlavne treba mat zdravu hrubu crevnu stenu, aby sa ani odtial nikam nedostali (citala som napriklad taku crazy studiu, ze velmi tazkym alergikom davali umelo dakeho neskodneho crevneho parazita, aby sa s nim imunita hrala a nereagovala prisilno na alergeny a vraj sa im ulavilo)
ale vies coho sa bojim, arman? ak budeme A, P, I pouzivat pravidelne, alebo sa budu plosne nimi ludia odcervovat, spravime si na neho rezistenciu, ako sa to stalo s xy antibiotikami, co potom? nemam pocit, ze by sa robil vyvoj novych antiparazitik, naco, ked moderna veda s nimi akosi nechce ratat, ten sortiment je dost uzky zatial. potom jedine fakt si snazit imunitu co najviac podporovat, aby telo dokazalo zit s nimi na istej urovni v symbioze a aby sa potvorky nedostali tam, kam nemaju a teda nam neskodili a my sa citili zdravo
co sa tyka tvojej kury, mam pocit, ze to sposobilo to, ze predtym tie davky zlikvidovali nieco, ale ako vieme, treba ich opakovat, lebo to killuje len dospele, takze tietok zatial dospeli a teraz ich to zlikvidovalo, takze je to normalne. ja ich budem brat v cykloch 6 tyzdnov, pak ivermectin a potom este klincekovu kuru, tak by to malo zasiahnut vsetky stadia postupne komplet. alebo ti mozno ten praziq predtym rozpustil daku cystu, uvolnili sa mladatka a teraz dalsia davka ich az zasiahla ako dospelych.
a co som uz vsetko nastudovala a tak, parazity maju v podstate vsetci. a nema zmysel ich uplne likvidovat, lebo sa to ani neda, neda sa dosiahnut stav totalnej sterility, ked aj, tak na velmi kratko. treba ich len drzat v rozumnej miere, to jest, kazdy rok si urobit daku preventivnu odcervovacku, pripadne tu klincekovu budem aj castejsie zaradovat. nasi predkovia ich tiez mavali, tak sa pravidelne ocistovali na jar, my sme to prestali praktikovat, a tam je nas problem. a hlavne, oni mali zdrave crevo, takze ak ich aj mali, ostavali tam len, odtial ich lahko vypudili. nam modernym sterilnym ludom zijucim v znicenom prostredi prejdu aj cez poskodenu stenu do tela. dalej som nasla teorie, ze to sposobuju hlavne tie hrozne chemikalie okolo nas, hlavne riedidlo v organoch im umoznuje, aby sa tam dokazali usadit. plus som nasla niekde ale to uz tak davnejsie, takze neviem kde, ze ista latka v kozmetike umoznuje nejakemu druhu dospiet v ludskom tele a robit problemy, lebo inak by pre tu konkretnu potvoru bol clovek len medzihostitel. uz si davam velky pozor aj na kozmetiku z hladiska parabenov a takeho, ale toto si musim pohladat, ze co to bolo za latku aby som sa jej uspesne vyhybala. plus este dake organicke zmesky z riedidiel vraj umoznuju motoliciam (ma ich skoro kazdy) dospiet v organoch do posledneho vyvojoveho stadia a vtedy mozu vyvolat rakovinu toho organu. je to proste hrozne a tu vidim aj novu teoriu o karcinogennych latkach. nasi predkovia sa mali, my sa sami znicime, toto nase uzasne znicene prostredie, synteticke chemicke latky vsade, v potravinach, vzduchu, kozmetike, ktoru si patlame na telo a logicky potom prejde aj dnu, kde sa kumuluju, to vsetko umoznuje tym zrudam dostat sa vsade mozne, kde s tym ani priroda neratala. plus sa ani neodcervujeme, naco, sak "moderna vyspela civilizacia" to vraj nepotrebuje, hlavne ze zvierata sa musia povinne odcervovat a co,ludia neziju v tych istych podmienkach ako oni? halo! ok, mozno nezereme take hovadiny ako psi vonku, plus onuchavaju kazde lajno, ale jeme zeleninu, ovocie, staci nedokladne umytie, maso nedostatocne upravene, komare vselico prenasaju, muchy, dakedy sa to da aj vdychnut, lebo tie vajicka su takeeee malicke
takze zhrniem svoje poznatky.
som po prvej davky antihelmentik, konkretne albendazol a praziquantel. zatial som si davky nenavysovala zo obav z reakcie. pochopila som arman, ze tvoja kura od Clarkovej ti pomohla vyhnut sa herx reakcii. ja som si ju nedavala, naco, a teda, dostala som herxa - chripku. nic mi nebolo a ako prisiel "matrioskovy efekt" kde sa vzala tu sa vzala, skolila ma silna chripka, avsak len 1 dnova (dala som si rozne posilovace imunity). teraz som uz ok, a asi v druhom tyzdni zvysim davky.
ucinok - ked som aj mala pochybnosti, uz nemam. videla som iba dake hlieny ci co vcera, dnes uz aj dake tuhe biele veci, ale tak ti poviem, ani mi nenapadlo to skumat, fujto, rovno splachnut. co je ale hlavne, hned po prvej davke sa mi do hodky-dvoch "ukludnilo brucho" aspon ciastocne, viem ze to este chvilu potrva a potom sa mi v priebehu dna "vyjasnila mysel". je to neuveritelne, ale je to tak. zrazu ma zaplavil taky pokoj, zmizlo to neustale vnutorne chvenie, napatie, uzkost a zaplavil ma pocit spokojnosti, pokoja, pohody a cistej mysle. vies co, tak rozmyslam, tie dva roky som mozno brala antidepresiva a anxiolitika uuuuuplne zbytocne, lebo to nesposobila moja mysel ale "oni". normalne som mala taky pocit kludu ako ked si hodim xanax, len po nom som aj kvalitne ospala, ale teraz mam rovnaky pocit, plus aj pocit energie, prilevu energiu pomaly a rozjasnila, zostrila sa mi akoby mysel.