toto je strasne trapne ale mam podozrenie ze mam nejake crevne parazity a nechcem ist lekarovi lebo je to naozaj strasne trapne je to take tenucke ako nitka biele asi 3 cm dlhe a nehybe sa to. dostanem na to nieco aj bez predpisu?
Parazity?
Ďakujem arman za odpoveď.
Myslíš že cervna sprcha vyplavi aspoň tých parazitov v hrubom čreve?
A nakoľko je lugolov roztok dobrý pri odpatazitovani? Dík
Zaroven z toho vyplyva, ze vynechat co i len jedno antihelmetikum, je nerozumne...
v dnesnom parazitalnom kokteily z celeho sveta, ktory ciha kvoli ludskej stupidite na kazdom kroku, by som nevynechal ani jeden.
Minimalne teda Praziq, Albendazol a Ivermectin by som URCITE nevynechaval.
Takze dalsia nadielka. :-)
Dnes prvy den Praziquantelu a v stolici niekolko cudnych podlhovastych utvarov, tenuckych, asi ako tie vlasove ryzove rezance, mozno aj tensie.
Tak mi to nedalo, jeden som nabral na spajlu, pod ostrym svetlom lampy a velkej mega-lupy spravil rozbor, a dam aj krk na to, ze je to cerv. Ked sa natiahne cca 4cm dlhy, asi pol milimetra hruby. 2400 miligramova davka Praziquantelu mu zjavne nevonala. ;-)
Ako vidno, ani 2-mesacne intenzivne cistenie od parazitov, striedanie prirodnych a chemickych antihelmetik, ktorych davky som navysil na viac nez dvojnasobok odporucanych davok, nestacia na to, aby bol clovek kompletne zbaveny parazitov, ak nejake ma, hlavne po taku dlhu dobu (ja to u seba odhadujem na minimalne 10 rokov)
Bol by som zvedavy, kolko parazitov v sebe stale maju, a nadalej ich roznasaju, ti "udajne prelieceni" podla mediciny.
Kury ako anti-parasite mi prijdu usmevne. Za tie peniaze, to by som snad musel zrat nepretrzite, cely rok, aby to tie parazity aspon trochu zahnalo. A to by mi pekne splasla penazenka. Vsak hlavne o tom to ma byt. :-)
preto, lebo obavam sa, prirodne produkty su slabe a nedostanu sa vsade. vid ziarivy priklad tu kolega, po vybrati kury H.Clarkovej mal byt uz bez parazitov a tot ho, skrkavky, vysli az po chemickom utoku
Maros, ovela nebezpecnejsie nez MMS, su zaujmy velkych financnych skupin a podla toho budu vyzerat aj ich oficialne doporucenia.
MMS je velmi nebezpecna vec, ale nie pre ludi. Hlavne pre nich. Pretoze, by ich potencionalne lahko zruinovala, a strhla zo sebou celu ekonomiku.
A z rovnakych dovodov nebudu nakloneni anti-parazitalnym kuram, a parazitologiu radsej nechaju tam kde je, teda v plienkach.
Maros, myslim ze tieto info su vacsine uzivatelov zname. ak nie, je to ich problem ze si nepozistuju veci o dacom, co idu brat. Zase, bralo to plno ludi a nikto si nejak zavazne nepoleptal traviaci trakt, teda som sa o tom nikdy nikde nedocitala, zaujimave. Ja to brat nechcem ale v pripade vazneho ochorenia, preco nie? ked cloveku s rakovinou pustaju do zil radioktivnu cis-platinu (chemoterapiu) tak toto mio pride naozaj mensie zlo... ludia maju slobodnu volu a snad aj rozum v hlave, nech si vyberu to co im vyhovuje
parazitik.....
www.szpi.gov.cz
Aj tak si kazdy bude robit co chce..... Mam to v trubke.
Maros75, su to trochu dezinformacie. ja osobne ho neberiem ani nemienim, mam na neho vlastny nazor. pisala som o nom aj seminarku. je to silne oxidovadlo, preto s nim opatrne. ALE v pripade vazneho zdravotneho stavu je normalne vykaslat sa na mozne oxidacne poskodenia v buducnosti, takze by som ho nezatracovala. je vela ludom, ktorym pomohol,samozrejme ak sa berie kratkodobo kvoli konkretnemu tazkemu zdravotnemu problemu. v ziadnom pripade neodporucam uzivat dlhodobo ako prevenciu niekolko rokov, to je vedome skracovanie si zivota. ale nehnevaj sa, pluska pre mna teda nie je relevantny zdroj :p
Pozor na „zázračný“ preparát MMS – Miracle Mineral Solution. Minerálny roztok, ktorý sa užíva ústne, môže spôsobiť vážne zdravotné problémy. Ak ho máte doma, okamžite ho prestaňte užívať. www.pluska.sk