Parazity?

RNG

Parazitov je dnes ovela viac rozsirenych, lebo sa prevazaju potraviny krizom krazom po celom svete, ludia cestuju vselikde a prenasaju ich, takze dnes su mnohe rozsirene aj tam, kde predtym vobec neboli.
Co sa tyka chemickeho zamorenia tela, niektore parazity, co mali viacero faz vo viacerych hostiteloch, kvoli roznej chemii si zjednodusili proces a nevyzaduju tolko rozdielnych hostitelov.
Prikladom je cicavica pecenova, plochy cerv,trematoda, ktorych je hromada, pozri na
en.wikipedia.org
a maju viacero faz v roznych zvieratach
tu mas popisany v skratke ich cyklus
en.wikipedia.org
Kde dnes s pouzivanim liekov a kozmetik, najma rozpustidiel ako izopropylalkohol, metanol a ine sa tieto vedia rozmnozovat v ludoch bez potreby inych hostitelov.
Ich fazy, ktore predtym nevedeli zit v ludoch sa dnes v nich nachadzaju, a ich vylucky su toxicke, dokonca rakovinotvorne.
Toxikologovia/parazitologovia, co sa tymto zaoberaju tvrdia, ze az polovica dnesnych rakovin ma korene v roznych parazitoch.

A vacsina ludi ma dnes parazitov, aj ked o tom nevedia, lebo sa navonok prilis casto neprejavia.
Parazity su crevne, svalove, krvne a organove.

parazitik

kokos, ja mam herxku jak svina. dnes som navysila davky podla davkovania pri konkretnom parazitovi (podla navstevnika na wc) a klepe ma totalna zimnica, strieda sa u mna totalna ospalost az apatia, zas ma hrdlo rozbolelo ale hnusne je hlavne to "premiestnovanie" normalne citim ako sa mi hybe brucho a vselikde po tele take zachvevy,cukanie, steklenie. na to treba mat zaludok, nech uz zmiznu tie kurvy prec
Alex, daj mi maila, ti tam napisem.

Alex11

parazitik, vies mi poradit kde by som nasiel nejake info o tejto problematike, hlavne kde by som zohnal tie lieky a davkovanie ?? dakujem

Alex11

parazitik, vies mi poradit kde by som nasiel nejake info o tejto problematike, hlavne kde by som zohnal tie lieky a davkovanie ?? dakujem

Alex11

Alex11

Alex11

Alex11

krado

No to su skusenosti nie zaujatost, a nehovorime o bylinkách,ale o silnych maceratoch a koncentrátoch z bylín a iných učinných látok

parazitik

ja sa nehnevam. ja mam oci a rozum, tak viem ;) byliniek som brala vzdy plno na milion problemov. a nic. a teraz beriem tie chem., a dnes som mala zas dakeho hosta na wcku, to je co? a mam pocit, ze ty robis tomu antiparazitu reklamu, takze je to zaujaty nazor