Parazity?

parazitik

arman, no ja mam veru dost drsne stavy tento tyzden, uz som vysadila klinceky a radsej doberiem len chemku v klude, potom budem experimentovat. tiez asi pecen ma dost, tak ma v nej pichalo. no ale cistocne lepsie sa veru citim, uz som aj behat bola tento tyzden podvakrat, den pauza bo mi bolo zle a dnes opat. a to som dostala este zenske veci a to som vzdy tri dni pomaly bola odpisana co sa nedalo od bolesti vydrzat a dnes rano pobolelo trochu brucho a poobede som bola schopna ist aj behat, to je velky upgrade u mna.
tie metody, treba to asi kombinovat a kazde telo ma svoje specifika, co mu zaberie viac, co vobec... treba skusat a hladat a hlavne sa obrnit trpezlivostou a nevzdavat a najdolezitejsie, pocuvat svoje telo, ono vazne nie je blbe

arman

krado, to su len zdokumentovane parazity.
Ucinok kombinacie antihelmetik je celkom sirokospektralny. Parazity maju niektore spolocne crty, napriklad metabolizmus, a tie antihelmetika blokuju nieco v tom procese.
Okrem toho, ja som aj za prirodne, hovorim len, ze niesu dostatocne, a preto je lepsie robit si kombinaciu oboch.
Co sa tyka prirodnych, vies potvrdit, ci je antiparasite ucinny, nez kura Huldy Clark alebo trojcatko od Malachova?

krado

arman
Babka by ti musela namliet vzdy tak kilo, pretoze to su silne koncentraty a pozeral som ten liek, to je typicky produkt nasej medeciny ktora sa tvari ze existuje len skrkavka, hlisty a pasomnica, co uz bohuzial nie je pravda, anti-parasite je sirokospektralny a posoby na vacsinu i cudzokrajnych parazitov.

arman

Kokos, pozrite kam az siaha ludska blbost :-)
Je to 10 minutove video, tak v skratke, niektori blbci sa dobrovolne nakazia pasomnicami aby schudli.
Aj nazorne ich tam ukazuju 6:50

www.youtube.com

arman

Btw, vcera totalna Herxka, po sobotnajsom ivermectine a albendazole, neviem ci si ma parazitik nenakazila, lebo pomaly to iste, chripkovy stav, totalna slabost, pocity zimy, a v noci som sa tak spotil, ze som bol mokry a pyzamo som mohol zmykat. :-) Tak neviem ci mam dnes nabehnut na Praziquantel, lebo mam pocit, ze pecen dostala riadne zabrat. Asi tam mam nejakych nevitanych hosti...

arman

krado, nikto nehovoril, ze je neucinny, len nedostatocne ucinny. To su dve rozdielne veci.
Ukaz mi nejaku studiu, alebo dokaz, ze ten antiparasite vycisti cloveka rovnako dobre, ako antihelmetika. Napriklad, je vela studii na to, ako sa redukuju cysty v mozgu Praziquantelom a Albendazolom. Niektore trvali aj 6 mesiacov, a cysty uplne nezmizli u vsetkych pacientov. Chcel by som vidiet, ako by si viedol antiparasite star. Nemam pocit, ze rovnako dobre.
Aj Blahova pouziva Diacom, a pouziva antihelmetika, preco asi? Pise knihy a je v kontakte s inymi parazitologmi, keby to bolo take uzasne, predsa by aj ona pouzivala anti-parasite star.

Ja som za kombinaciu prirodnych kur s antihelmetikami, ale i v tomto pripade sa mi zda lepsie ist kuru H.Clarkovej, popripade modifikovanu kuru podla Jardu Zajicka. Vyjde to o dost lacnejsie. Opat, neviem o ziadnej studii ani porovnani, ci je anti-parasite rovnako ucinny ako kura H.Clarkovej, ale nic v zlom... z toho, co viem, tabletky su pre lenivcov, a pochybujem, ze budu ucinnejsie, nez ked sa beru cerstve zlozky - cerstvo namleta palina (od babky bylinkarky - krasne vnate, to sa neda porovnat ani s tym, co dostat ako caj alebo v lekarni), cerstvo namlete susene klinceky a samotny vyluh z oresaku americkeho. Nemyslim si, ze ked sa narvu tieto veci do tabletiek, ktore bohvieako dlho stoja a schnu, ucinok bude rovnaky?

krado

Neviem preco by bol Anti-parasite neučinny.Je uz par rokmi vyskusany. Obsahuje 18 bylin, ktore ucinne zbavuju telo parazitov.Uziva sa tak ze pre bezneho cloveka tak okolo 80kg treba dva balenia, uzivanie 2-0-2 , po 25 dnoch uzivania 5 dni prestavka, kvoli vyvojovym stadiam prazitov.
K tomu treba este nejaky "vynasac" inulin, chlorella, alebo yucca