toto je strasne trapne ale mam podozrenie ze mam nejake crevne parazity a nechcem ist lekarovi lebo je to naozaj strasne trapne je to take tenucke ako nitka biele asi 3 cm dlhe a nehybe sa to. dostanem na to nieco aj bez predpisu?
Parazity?
Nuz ja oobne sa spolieham na generacnu skusenost dr Huldy Clark, ktora dlhe roky s uspechom odporucala pouzitie prirodnych prostriedkov, samozrejme v dost velkych davkach, lebo inac nemozno ocakavat valne ucinky. A treba vsetky tri prostriedky, aj palinu, aj klinceky aj vytazok z oresaka, kedze tieto tri sa vzajomne doplnuju
Normalne ich treba rozdrtit, co vymyslat.
Aj komara ked idem zabit, tak najprv ho nenastrasim, inak uleti a schova sa, a potom sa vrati v noci sosat krv. Robia to vsetky parazity, treba na ne udriet plnou silou.
Inak je mozne, ze sa daju doladit aj prirodne procedury na dost ucinne postupy, ale tu si trufam povedat, ze to uz musi byt iny majster (nejaky peruansky saman hlboko v dzungli - ok mozno tomu by som aj veril, ze to s bylinami umi, ale nejake tabletky vo flasiach, udajne prirodna medicina - to teda e-e.)
Relativne zdrava pecen to musi zvladnut, podla mna taka kazdotyzdenna chlastacka, ktoru vacsina mladych ludi pravidelne absoluvuje v piatok vecer, je ovela vacsia zataz na pecen, nez nejake antihelmetikum.
Pisem si aj s parazitologom/veterinarom, co lieci chemickymi, toto mi napisal:
"Mam podobne skusenosti. Mam klientov , ktorym sa pasomnica neuvolnila ani po Niklosamide a hned nasledne tri dni PRZQ. Teda myslim z creva. A zapping je tiez neucinny.
Je zaujimave , ze niekomu to ide velmi lahko. A u niekoho nie a nie.
Pri PRZQ je postup taky , ze 3 dni za sebou uzijete 25mg x vaha v kg. Vysledok vydelit 600 , pretoze tbl PRZQ ma 600 mg. Dostanete pocet tabliet na jednu davku.
Napr. 3,5 tbl. uzit rano a do 4 hodin od prvej davky uzit druhu,ale znizenu o 1 tbl.Takze takto 3 dni a potom kazdy 5 alebo kazdy 7 den jeden x zopakovat / po 1 dni/
Tieto opakovacky jednodnove sa mozu aj 5 , 10 , 15 krat. Najlepsie je diagnostikou zisti , do kedy este pokracovat."
Takze, pasomnice su extremne odolne, pri podozreni na pasomnice treba praziqu pridat, a podla mna su dost rozsirene, hlavne tie male larvicky, co sa rozlezu vsade po tele a zacystuju sa. No a crevnu pasomnicu poriesit, to asi nebude len tak...
potvrdzujem. vzdy po brati davok klincekov mam akurat tak sklbanie a tiky po celom tele, po chemke akykolvek pohyb ustane. cize klinceky uz asi tyzden neberiem a ani sa k nim nemienim vratit, len preventivne v buducnosti mozno, aj to asi ine metody uprednostnim. a take blbiny ako zapper, tak na to fakt neverim a aj mi to iba pride ako drazdenie tigra bosou nohou.
Nuz velke davky silnej chemie su samozrejme silnejsie, nez male davky prirodnych .
Prave to je vyhoda prirodnych, ze s nich mozes brat ovela vacsie davky, nez chemie.
Alebo :
"I wish I could cure myself naturally but HUMAWORM and Kroger wormwood combination both failed me. I even took wormwood artemisia absinthium leaf and flower by Herb Pharm with no luck. I felt good for three days but than I felt the itch again and continued with wormwood combination and wormwood tincture by herb pharm and after a month and a 1/2 I switched to Ivermectin now. I spent time and money allowing these bugs to kill my social life and almost make me commit suicide but because GODS love I didnt go to the kitchen and knife my self because Id rather have faith and faith brought me to Ivermectin. I wont waste my time in taking anything but Ivermectin cause Id rather save time and trial and error by telling you so far Ivermectin makes me see and feel a difference. In Africa it is given twice a year and many online reports say its safer and more efficient than other parasite meds."
hovori za vsetko ;-) Nieje o com...
(sorry musim citovat, ale google translator to urcite celkom dobre prelozi)
Ok, takze zo skusenosti uzivatela na internete:
curezone.com
I tried zapping and herbal cleansers that just made the pinworms (and other BUGgers) scatter all through my body! Now,, that was truly AWFUL! and suggest that anyone taking herbs to kill off parasites be very careful of this. IMO herbs may be fine for maintenance but NOT good for major infestations or mixed parasite infections.
V preklade to znamena, ze pouzivanie prirodnych kur a zappera parazity iba spravi agresevnejsie, a rozlezu sa po celom tele, co je OVELA horsi stav, ako ked su v klude. Uz viac krat to pisali ludia na nete, ze sa im to stalo z prirodnych kur (zhorsenie stavu, rozne nove problemy, co predtym nemali)
Z tohto pohladu je potom naozaj najlepsie svacnut poriadne davky chemie, kym su este v klude, co ich hned sunda a neda im sancu ak sa to spravi spravne...NEZ ich drazdit nejakymi bylinkami a cajikmi. Znie to dost logicky.
Ok, takze mna to aj celkom presvedcilo, a prirodne veci stacia akurat tak na prevenciu... a je riskantne ich brat ako liek. V silnom tele a preventivne, by stacili... ale dnesna situacia, oslabene tela, s podlomenou imunitou, zacystovane parazity, ktore sa casto prenasaju od detstva, alebo v uz v maternici... neni sanca liecit nejakymi bylinkami, nic v zlom krado, ale neverim ti. Uzivatelia sa po nete stazuju na tie prirodne veci a ja mozem hovorit za seba, ze mi tiez zdaleka nevyliecili parazity... a vsade som mal tiky, vsetko ma svrbelo... iba sa rozliezli a pripravili... spravil som chybu, ze som zacal prirodnymi.
Nasiel som nejake protokoly na liecenie roznych parazitov chemickymi antihelmetikami. Vela zaujimavych informacii, aj davkovanie:
Albendazol protokol (na okruhle cervy):
curezone.com
Albendazol + Ivermectin protokol (filarie):
curezone.com
Praziquantel + Albendazol + Niclosamide (pasomnice)
curezone.com
Praziqunatel + Albendazol (motolice)
curezone.com
Hmm, tak podla tych protokolov sa maju brat inak vysoke davky... napriklad praziquantel 25mg/kg v 3 davkach pocas dna.
To by vychadzalo pre 75kg cloveka na 1800mg (3 tabletky praziquantelu) 3 x denne, cize 3-3-3.
Uf, to je ina sleha, ja zatial berem iba 2,5-2-0, tak asi zvysim davky.
a tiez mas po nich umrtvenu pusu? :-)
arman, ja tie klinceky namlete tiez hentak hltam, lebo nemam tobolky a uplne v pohode. nie je to sice extra prijemne, ale na dvakrat to dam uplne ok. ja som zvyknuta, uz mam vymlatenu pusu z chilli, vobec ma to nejak nestipe
samsa- no mne sa tiez zda, ze sa mi zdravie rapidne zhorsilo po navrate z anglicka pred tromi rokmi.tiez presne, exoticki ludia z celeho sveta, vselijake meetingy a to clovek fakt nemusi mat s nimi nic intimne :D to sa ovela lahsie da nakazit.