Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

eviku...

ahojte, neviete kolko asi stoja od nich make upy? myslite ze su naozaj dobre? dali by sa porovnat napr. s affinitone alebo dream matt mouse?

natural

kočky neviete poradiť aký je ten make-up natural&soft?? - tuším tak sa volá...Alebo ktorý je dobrý z tejto značky?- nechcem aby bol moc krycí, skôr transparentný, aby len dodal jemnú farbu a aby sa pekne prispôsobil.

Princesska

amy - kupila som si aj volume aj shine, shine je lepsi, volume štípe tak mozno na 1 minutu su trosku vacsie, ale ziadne zazraky necakaj :))) shine je super

Princesska

Ja som velmi spokojná, zaujala ma designom aj cenovo, kupila som si celu vybavu vsetko co mali :))) make up je uplne najlepsi, aj ceruzka, spirala vsetko

zienka

Ahojte, vcera som si kupila essence soft touch mousse make-up (ten penovy)a som nadmieru spokojna. Rozhodovala som sa medzi She a Essence (obe znacky maju penovy make-up v ponuke) a asi som urobila spravne. Mam mastnu plet a ziaden make-up mi doteraz nevydrzal neporuseny dlhsie ako 2 hodiny (okrem nejakeho profesionalneho, ktorym ma nalicili na stuzkovu:). Nikde som nevedela najst viac info o produktoch Essence v slovencine, ale maju medzinarodnu stranku www.essence.eu Je na nej aj rada produktov pre problematicku plet Pure skin aj s antiseptickym make-up (aj tym penovym!), ale u nas som tuto produktovu radu nevidela, skoda. Na stranke je k stiahnutiu aj zlozenie vsetkych produktov, ktore priamo na vyrobku akosi neviem najst. Tak dufam, ze tento prispevok pomohol so zhananim infosiek:)

amy771

neviete ktori lesk na pery od tejto znacky je lepsi ze ci volume up alebo shine xxxl a je to pravda ze sa vam trochu zvecia pery?