Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

gosh

ja som si z essence kupila balzam na nehtovu kozu a zadery-taky dvojfarebny bielo-oranzovy a okrem toho ze naozaj krasne voni tak fakt pomaha..akurat ze teraz mam skuskove takze z nervozity som si tie zadery za okusala :(

ewinka

ja len enchápem, prečo nie je v kazdom meste Dm - s essence kozmetikou... :( v Košiciach nie je!!! ved to je hrozne... :(

sade8

no ja som chcela povodne vyskusat ten penovy ked som skusila tester lenze akurat ho mali vypredany tak asi vyskusam ten praskovy, ked ho tu tak chvalia.

sade8

simonka-a

no este nie lebo ho stale maju vypredany, chcem skusit ten penovy snad sa mi to podari, alebo si kupim ten pudrovy

dadch

suuuper genialne užasne laky maju...mam lak s.o.s na spevnenie...a potom lak na vybielenie nechtov...odporúčam !! su super

sade8

simonka-a
no neviem, ale ked by som tam nahodou sla tak sa pozriem, ale to uz asi sa pojdes aj ty, my v meste mame dve Dm drogerie a v jednej je tato kozmetika a v druhom nie, to je zvlastne.