Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

lenkaaaaaaaa

no mne sa zda ze z tejto znacky je len jeden druh make upov. a je to taky v bezovozelenej krabicke zabaleny a tuba je tiez bezova so zelenym vrchankom

cajik

A ktory make up?

Inak, ja by som potrebovala nejaky kryci krem - nie makeup, ale nieco co jemne zjednoti plet, neviete o niecom takom?

lenkaaaaaaaa

ja som si kupila make up, celkom odbre kryje, ale je taky mastnejsi, nerobia sa z neho vyrazky ani nic :) len ma take mastnejsie zlozenie trocha, ale myslim ze akurat vhodne na zimu ked je pokozka vysusena

NighT_iLLuSioN

Chválim túto kozmetiku, laky a špirály majú fajn (len to som zatiaľ vyskúšala =P) ale ceruzky na oči sú fakt des... po všetkých ma začnú páliť a slziť oči... na ceruzky od nich za už ani nepozriem

vieraaa

ahojteee :) ked som to tu tak citala a pozerala este aj tu brozurku, tak som sa hned vybrala do dmka :-D kupila som so sestrou 2 spiraly, lesk, tiene na oci a lak na nechty a vsetko je super :) chceli sme este aj make-up, ale akurat nemali ten odtien co by som potrebovala...

3jana

MMMaruska
antibakteriálny - to, že schová aj tie zažltnuté a zhrubnuté paznechty na nohách, ktoré zároveň bude liečiť a prekryje ich peknou farbou... na oko to bude vyzerať super

ewinka

Baja... to je jahodkovy, takze vonia tak ... a nefarbi, ale su aj ine odtiene... a "prichute" takze.. si vyberiem asi aj iny... naabuduce :)