Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

papaja

dnes som si kupila ten set na upravu obocia a je super,su tam aj sablony na tvarovanie takze parada a stal menej ako €2 a tiez strieb.lak na nechty a drzi takze zatial spokojnost :)

lienka lenka

ahojte, fantastická je špirála, bože jak sa volá... má taký farebný dizajn, čierna s ružovými motívmi, aha multifunkčná alebo tak niak :) perfektná, mám krásny kukuč, len vydrží málo, hneď vyschne. lesky mi vysušujú pery, tie moc nemusím. ale inak je to podobná kvalita ako Miss Sporty. inak make - up by som si taký asi nekúpila pokiaľ máte citlivú pleť. hneď sa mi urobí krupica. aj po Miss Sporty, to isté.

MMMaruska

naozaj sú tie tiene dobré? Chystám sa kúpiť mamine nejaké drahšie ale to len jednu farbu a potom dalšie nejaké lacnejšie tak som rada že som počula názor že tieto sú fajn:)

MMMaruska

kúpila som si laky, a sú super, najmä však "high shine top coat" je super ochranný nadlak. Spokojná som lebo nevytvoria takú mäkkú vrstvu ktorú lahko poškriabete ale takú pevnú:) A tá cena, no nekup to:)))

wawawa

mám korektor a je super. mám aj ten mentolový lesk volume up! a nezväčšuje pery, ale super sa s ním bozkáva :D má akoby chladiaci účinok abo čo

katka999

ahoj. tak ja ti možem povedat moju skusenost :) kedy som pouzivala ten novy od "affinitone perfecting & ptotecting" nebol az taky zly, ale pre bol priliz tekuty a vyzeral ako maska. no a od essence som zacala pouzivat ten "soft & clear" a musim skonstatovat ze je uplne super,teda lepsi. je kremovy, a vydrzi mi na tvari aj dost dlho a dobre sa nanasa a nieje vobec drahi. ja som ho kupila za 3eura alebo za 3.50 nie som si vobec ista