Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

papaja

cajik

skus ten set,je to taka prkotinka ale potesi :))
ja si idem pokupit laky a vselijake trblietky na nechty a este ozaj bol vychvaleny akysi miner.puder ci make up od nich,vraj uplne porovnatelny s lorealom,za ten som dala vyse 300sk,essence je pod 100 :)

Baja22

ewinka, a smiem sa spýtat či ten lesk čo máš glossy lipbalm tak či je dobrý:)) a farbi vela či malo? a vonia?:))

cajik

aha,wow :) tak to si niekedy pozriem, ten set.. Ja chcem skusit este dvojfarebnu ceruzku na oci a , nejaky ruz, len co som videla na nete a v brozurke odtiene tak sa mi moc nepacili. Musim pozriet ako vyzeraju v skutocnosti, ale ked tam je pred tym essence regalom vzdy tolko ludi !!! :))

papaja

no ten set su tam normalka sablony na obocie,pre mna super,lebo ho mam vyskubane moc takze dokreslujem podla spravneho tvaru a tym tienom co su tam (2)to vypada prirodzenejsie nez ceruzkou

ewinka

ja mám lesky na pery - glossy lipbalm, a a xxl shine, a ešte aj korektor... fantázia, :)) teším sa už aj na dalsi nakup essence výrobkov..:)

cajik

A o com je ten set na upravu obocia ? Co v tom je ? Ja mam zatial doma 2 laky -a su jednoducho UZASNE. nikdy som nemala lepsi lak :) mam "pro white french"-uplne jemnucky prirodzeny a "multi dimension XXL shine" je tiez super

3jana

...ten lak na nechty na nohách je super, pretoze je antibakteriálny - a dobre kryje, staci jedna vrstva a vyskúaala som aj tie gélové vlozky do topanok, tie stáli okolo 2,90 sú podobné tým zo Shollu ale podstatne lacnejasie

MMMaruska

Ahojte videla som z tejto značky že špeciálny lak na nechty na nohách vraj viac vydrží a neviem čo, neviete či to je pravda???