Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

sade8

lilyoff
no ja som ten penovy este stale nezohnala

neviem ja by som ho chcela aj tak vyskusat aj ked pises ze si sa z neho vyhadzala

lilyoff

Tak baby,musim povedat na mieste kde som si dala vzorku penoveho make-upu od Essence sa mi vtedy behom chvile vyhadzali drobne vyrazky.Zaujimave.Ten mineralny co som si kupila-dala som ho na tvar a na moje stastie som sa nevyhadzala tak moc ako z penoveho ale tiez to dobre nezareagovalo.Zvlastne myslela som,ze ked je taky mineralny neparfumovany a neviem co este ze mi sadne.Z tych veci na oci ma najprv priserne bolelo oko ale teraz uz je fajn :)

sade8

lilyoff

ano aj ja som si kupila spiralu aj ceruzku presne to iste - ta ceruzka ja v pere

no minule ten penovy aj mali ale nie moj odtien - skoda

lilyoff

Tak ja som na tom tak isto ako Ty sade8,
tiez som skusala ten penovy aj sa mi zdal super ale nemaju ho? :-( skooda,ktovie kedy dostanu,velmi ho chcem...tak som si dnes kupila aspon ten praskovy..na ruke je super uvidim co spravi na tvari...inak aj spiralu som si zobrala aj ceruzku...vyzeraju fajne...

MMMaruska

ja mám z tadial teraz nový lesk, vydrží úplne obyčajne dlho ako každý lesk, nelepí (čo sa mi moc páči) nevonia silno a vyzerá podla mna na perách pekne:)

morskaa

Cawte baby..:) tiez som objavila tuto novu kozmetiku v dmku.. bola som milo prekvapena..:) zoznam, v ktorom meste sa da kupit najdete na www.dm-drogeriemarkt.sk . ja som zatial tiez spokojna aj s cenou, aj v obalom vyrobkov..:) mam lesk volume up!, ktory odporucam, hlavne teraz na leto, lebo je chladivy.. zvlasny pocit, ze vas chladia pery z lesku..:D takze vyskusajte, urcite sa oplati..:)

MMMaruska

neviete či majú aj "odlakovač korektor" v tyčinke? A navyše, som čítala v letáku o laku na nechty v pere a to som nikde nenašla.