Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

mnamka257

je to znacka je iba v dmke.podla mna ju vyraba nejaka znama znacka len ma iny nazov.ci je dobra to zalezi na vyrobku.povedala by som ze je to nieco take ako je napriklad balea

katka000

ahojte, tak ja mam ten penový makeup a je dobrý. vyzerá prirodzene a aj dostatočne kryje a práve včera som si kúpila aj korektor v tom istom odtieni ako mám makeup a je tiež super.
takže ja ten penový makeup iba odporúčam

mellinda

Perfektne lesky na pery XXXL Shine, fakt pecka za tu cenu. A aj tiene su velmi dobre. Ostatne som zatial neskusala.

ploche_brusko

v DMku v optime urcite, a tak predpokladam ze aj v tom v meste a galerke, ale tam som nebola,ale mala by byt :)

ploche_brusko

no konecne som nasla tuto kozmetiku aj u nas v ke, a je strasne super, kupila som si lesk a rozmyslala som ze ci si kupit aj puder a bronzer, ale to uz som mala v ruke alverde odskusany takze som nemenila a tie lesky su super, mam zen xxxl shine a ten na objem, uzasne! a zaujimali by ma tiez tie spiraly :)

ploche_brusko

no konecne som nasla tuto kozmetiku aj u nas v ke, a je strasne super, kupila som si lesk a rozmyslala som ze ci si kupit aj puder a bronzer, ale to uz som mala v ruke alverde odskusany takze som nemenila a tie lesky su super, mam zen xxxl shine a ten na objem, uzasne! a zaujimali by ma tiez tie spiraly :)