KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
asi ju musím vypiť v bielkovinovom dni, lebo píše že šťava z čerstvej cvikly a paradajkového pretlaku. tak so to už vyriešila.
Jasné že jogurt je lepší ako smotana alebo kyslá smotana.
pre začiatok aby išla váha dole musíme tie ručnejšie potraviny papať čo najmenej. máš úplnú pravdu.
Dadus - no podla toho ci to obsahuje cerstvu rajcinovu stavu alebo spravocanu - ak spracovanu tak mozes podla mna len v bielkovinovom dni - cvikla je klasika zelenina - neutral pise u Haya, tu by som neriesila, a pokial to obsahuje cerstvu surovu rajcinovu stavu nespracovanu tak je to neutral :-) no balamuta cista :-) xixixi nic ti nepise na tej stave?
Dadus ja pijem dve kavy denne a davam si do toho nizkotucne mlieko ale len cvrknem z neho ....viem ze sa nemoze, ale mohla by som tak ako hovoris smotanu do kavy, ale ta sam i zda o sakra viac nezdrava a tucna ako ked si cvrknem do kavy z nizkotucneho mlieka .... aj ked kava so smotanou je omnoho lepsia, ale .... k tym cestovinkam hej podla Haya je kysla smotana, sladka smotana neutral, ale dala som jogurt, ja chcem kde mozem usetrit na kaloriach, tiez sa mi vidi smotana viac kalorickejsia ako taky klasicky biely jogurt ... ocakavam od toho lepsi ubytok vahy ako ked si na kazdom kroku drbnem do jedla z tych tucnych veci neutralnych mliecnych ... moj nazor :-) tu to u Haya sicenepise ale ta zenska teraz uz neviem ktora - ondrisova tam spominala, ze neutralne veci by mali byt pomenej ked dobre pamatám ....ale ja to budem robit tak ....:-)
no ja pijem tiez kavu s mliekom, ale teraz si davam do mlieka praskovu slahacku, smotanu nemam.
ja zase rozmýšľam že kde mám zaradiť paradajkovo-cviklovú šťavu. mám kúpenú už týždeň a neviem kedy ju môžem vypiť.
jedine žeby som ju pila celý deň a k tomu nič... xixixi
ja som sa tiež nezamýšľala zatiaľ nad tými cornflaksami ale pohľadám na nete. ak na niečo prídem dám ti vedieť.
Katka to nič, že si sa sekla. Ja som včera po troch dňoch prišla na to že pijem kávu s mliekom a to by sa tiež nemalo, ked mám uhľohydrátové dni... kávu s mliekom si môžem dať ibaked mám bielkoviny.
ale zase som prišla na to , že by som ju kľudne mohla piť so smotanou. Tá je neutrálna. nie?
no som z toho všetkého stále trošku mimo. Kým si na to zvykneme trošku nám to potrvá.
Katka ja som v tej knihe čo som ti spomínala našla recept na zapekané cestoviny a sú zapečené s kyslou smotanou alebo sladkou a do toho žltko z vajíčka. Ale podľa mňa kľudne môžeš zašľahať do toho tie tučne syry, tak ako si písala.
slnko 331 - no pockam ako vyreklamuju vahu co som im odniesla a uvidime, ked nic tak kupim druhu a som zvdava .-) ale nejak ma to extremne netrapi ze neviem vahu, lebo vidim evidentne na veciach a to tesi cloveka, ze ked pred cca 3ma tyzdnami som obliekla nohavice, ale bola som v nich narvana a teraz v nich bez problemov mozem ist von - tak to tesi :-)
katka26,
ked nemas vahu, malo by fungovat, co 1cm z pasu dolu, to kilo z vahy dolu.
nikto sa nezamyslal nad tými večne zahadnými cornflakesami? asi sa nemozu velmi co? na obale pise aj sacharidy aj biekovina, aj ked neporovnatelne väčšie % maju sacharidy, ale je tam stopa po bielkovine ...tak asi nie
teraz co som kukala na nete tak tie tvrde syry na steruhanie maju max do 45% tuku .... a tofu je bielkovina (uz to beriem tak podla Haya) takze potom skutocne si cestoviny nemozno posypat syrom, lebo existuje nejaky trvdy syr na struhanie s obsahom vyssim ako 60%???? Potom to budem riesit sem tam na zmenu s tou omackou z trojuuholnikových syrov ... ale mne chutia aj bez syra, minule som si urobila a boli fajnove... ale na zmenu si dam niekedy tu omacku ..