Delena strava

janka

daduss, ja som si uz tak zvykla na tie bylinkove, ze ovocny ani nespomeniem :) Skus aj matovy, ten je moj favorit, zihlavovy - si pamatam - som pila hlavne u nas na zahradko/chatke z cerstvej zihlavy a mal ovela lepsiu chut ako ten suseny

janka

ahojte babenky moje.U mne tiez ta smotana horsie rezonuje. Aj ked my vobec ani netusime co je v tom sacku praskovej smotany alebo v krabicke mlieka, teda aspon ja vobec nie :) Ale som vela krat pocula, ze tie praskove nahrady nie su az take dobre a zdrave. No neviem teda, ja este fungujem na cistej kave :D
baby, viete co? treba asi vyjest vsetky tie nebezpecne zasoby, aby sme potom nemali s cim zhresit :)) ale to neberme ako navod :))

daduss

a ozaj... pijem žihľavový čaj. Vraj je dobrý na prečistenie. A dokonca som prekvapená dá sa normálne vypiť. nie je taký hnusný horký ako niektoré čaje.

ale nateraz dosť a idem makať...
pak sa zase ozvem

daduss

ozaj, a ešte som rozmýšľala, že jeden deň v týždni bud pondelky alebo piatky budem piť iba zeleninové šťavy alebo ovocné.

daduss

ozaj... som sa rozpísala, a tiež som nahnevaná na seba, lebo som zjedla dve hrste nesolených arašidov večer... a arašidy sa vôbec nemajú jesť. Ale mám doma otvorené vrecko... tak ma tak láklai, že som si to nakoniec dala. Ale som bola pažravá, nestačila mi jedna hrsť, ale rovno dve.

daduss

ja si tiež myslím, že smotana je na tom horšie...
ja si asi nechám to mlieko, alebo si kúpim tú práškovú smotanu do kávy.

Katka, ale v konečenom dôsledku samé na sebe odsledujeme, čo nám robí zle. A ked váha nepojde dole, ale bude stáť, znamená to že niečo zle robíme a musíme niečo vylúčiť... takže uvidím v pondelok, či pojde aspoň trošku dole. ale mám blbý deň v pondelok na váženie, radšej si ho vymením za piatok... lebo hocikedy cez víkend sa mi stane že trošku zhreším a potom v pondelok na váhe ráno budem mať stresy z toho. xixixi

a aj baby, čo papali delene, ale papali veľa tých vysokotučných syrov, salám, vajúíok a mäsa tak písali, že síce nepriberali, ale ani nechudli. treba proste racionálne uvažovať a vybrať si z toho to, čo nám pom§že schudnúť a nie pribrať.
dnes mám grandadír... a vy čo papáte?

katka26

Ahojte ....som nahnevana na seba, vcera som zjedla trosku klasickej smotanovej torty mrazenej - zmrzlinu ..... nebolo jej vela ale i tak , ale muž ma povzbudil, nech to neberiem tragicky xixixi ze uz nas nema co drazdiť v mrazaku :-)

K tomu CARU - ja ho mam doma ale uz nepije, pila som ho v tehu aj po ked som kojila, chutilo mi ale jedine so smotanou do kavy. Inac ja som velmi velmi dlho kupovala smotanu do kavy - tesco, belocervený sacok, strasne mi chutila, netrebalo z nej vela a mala som ochutenu kavu a hlavne co musi byt je taka ako biela kava - farbou, mne nechuti kava ked je taka len mierne nasvetla :-) bola som s tou smotanou spokojna, a je aj za dobru cenu, ale, teraz som na nu pozrela lebo mam doma este, aj ked neuzivam a pise na nej doteraz som ani nevedela :-) ze instantná ratlinná náhradka smotany do kavy a caju v prášku (obsahuje mlieko, rastlinný tuk, stužený rastlinný tuk, mliecne bielkoviny, glukozovy sirup a rozne Ečka ...ako vsetko ostatné. no neviem, skutocne jej netreba vela - aspon na to ako mne chuti, tak neviem ci by bola vhodna, ja cistu kau nechcem, a ani pit nebudem, mala som snahy pri 90 dnovke, ale mne jednoducho nechuti .... to radsej prestanem pit kavu a teraz neviem, cim si horsie spravim ked si do tých 2 kav denne dam tu smotanu alebo mlieko... asi smotanou, ze??

daduss

ahojte dievčence... zabudla som ráno na CARO... nepoviem vám ako mi chutí. urobím si klasickú nescu, len dúfam, že ma z nej nezačne bolieť hlava.

dnes om na raňajky mala končene tie moje vločky s bielym jogurtom. nedala som si ani med do toho, ale aj tak mi fest chutili. už som ich nejedal ani nepamätám.

jana13

Dievčatá ,skúste študovať,celkom ste ma dostali a tiež som začala s DS podľa Haya nie podla Kořínkovej ,lebo na 90 dňovke stojím
www.omlazeni.cz
alebo
www.nanicmama.sk
Delenie podľa Haya sa mi zdá lepšie,a pestré oproti "90" Kořínkovej kytičky a zvieratká a 2 podskupiny mi nesedia.Skúste či vás to osloví.Mňa chytili jogurty a syry so šunkou a vajíčkom.To som mlsná tlama,že:-)))))
Pekný deň a píšte novoty

daduss

vyskúšam to caro a uvidím. Som sa dnes na tie vločky navnadila. asi si dám zajtra na raňajky. už som dávno nemala... či už budú s jogurtom alebo nie to je jedno, ale ich mám rada.
zatiaľ papa babenky... dokončím ešte čo tu mám po stole porozhadzované a pobežím domov za dcérou