Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

slnko331

ja si jogurt nedavam, a to caro Ti daduss bude chutit, ale urcite s mliekom, ja ho pijem tiez,ale az poobede, myslim,ze tam nieje kofein.

janka

dobre daduss, daj vediet co je to zac :)

a ked tak nad tym rozmyslam, tak s jogurtom som to nejedla uz pekne davno. Zboznujem, ked to tak chrumka, takze povacsinou to zjem len take neochutene alebo tam predsa len hodim nieco...hrozienka, oriesky , jablcka (struhane ci na kocky) a skoricu :)

daduss

to vlastne aj slnko písala, že sparí a dochutí kokosom, medom, alebo makom... A slnko331 dávaš si jogurt, alebo už nie? ked tam máme tú vodu?

daduss

ešte som janka tú CARO neskúšala, v robote mi dnes došla káva, tak ju vyskúšam. Ale ani tá Ricore sama o sebe nie je až taká zlá ako hovorím ... to iba asi vymýšľam.
zajtra poviem ako chutí caro.

Janka a do tých vločiek si už nedávaš jogurt?

katka26

no dievky, chystam sa von s malym potom namrknem este co ste popisali .-)

Kupil ovsene vlocky a skusim to s nimi - tak jak ste popisali ...

Dadus ano no 12.01.2009 ked som zacala s tym uz neviem kolký krát xixix som mala 80,5 kg ..... potom som mala uz aj 75,5 kg .... ked som po mesiaci mala vodny den, alep otom som mala obdobie dost castych prehreskov .... a nekrotila som sa a zopar vyjazdov - spojených s vinom :-) tak to narastlo trochu späť, ale teraz neviem ako ot je so mnou ...

cafte zatial

janka

no asi zalezi aku kava si das, nie kazda je dobra a ta Caro co bezi aj v telke? tu by si skusila :) Inak mne kava asi moc nepomaha, ale chuti mi :))

daduss

aj ja vyskúšam tú kávu bez všetkého, ale či mi bude chutiť to neviem, aj pri 90-dňovke som to striedala. raz som pila,raz nepila... ale taká bez všetkého mi nejak nechutila.
ale možno nejaký iný druh kávy by mi zachutil. Aj tak teraz pijem iba Ricore, lebo ma začala z kávy bolievať hlava, tak by som ju aj úplne mohla vylúčiť a nepiť vôbec.
Ale zase o ten pôžitok že káva, počítač, alebo novinky... o to sa nechcem pripraviť.

slnko331

janka, to som vydrzala aj ja, ale len tyzden-dva, potom som ju prestala pit, ale kedze sa mi stale tocila hlava znovu ju pijem.

janka

babule, ja si davam v poslednej dobe kavu uz uplne bez vsetkeho, akosi mi zacala chutit ta jej typicka chut

ovsene vlocky by som ja asi tiez radila k rastlinnej skupine. Ja si ich pripravujem trosku inak. Dam ich do mikrovlnky na par minut,nie vsak dlho lebo zacnu cerniet, potom su krasne chrumkave a uz len doladim podla chuti. Chrumkave sa daju pripravit aj na panvici bez oleja, ale treba stale premiesavat.

slnko331

hej, da sa, ja pijem kavu, pretoze mam nizky tlak, inak by sa mi tocila hlava.
A tie ovsene vlocky jedavam tiez, sparim vodou, lyzicka medu, trochu alebo vela kokosu a mlety mak a mnam.