KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
Ano je pravda ze sem tam sa mi vyskytol taky problem ked som niekde cestovala, ale dalo sa to, nemala som obtiaze zaludocne z toho .....
Slnko to je suepr ten ubytok vahy ti poviem, pekne , pekne, inac aj ta zenska co dala na net opis knihy od Haya - co si potom ty dala tuto link v cestine, tak v tych reakciach bolo ze zacala v marci a niekedy v jun - jul skoncila a mala -12kg, tak je to super si myslim ...ale prisne dodrziavala pisala delenia ....asi ste to tiez citali, lebo sme to potom tu rozoberali
do piky!!! som sa sekla, Dadus nie neberiem to tak ze sa staras od toho sme tu aby sme si radili, no ot som sa poriadne sekla, nevadi, dam si ten syr dole, alebo ho zjem a nabuduce uz nedam, a este som kukala do tych papierov co mozem a syr som dala kupit muzovi v bufete - klasicka tehla, neviem ci Eidam, Karicka alebo co ...joooj, nevadi, stalo sa.... tak je lepsie potom pouzit ako keby do zalievky - syrovu omacku urobit, z taveneho klasickeho syra mäkkeho - tie su plnotucne a bude to neutral kombinovany so sacharidom, tak? Uslo mi nevadi ...
Slnko 331 - no posledne som mala 76,5kg .... a potom uz neviem, ale cm museli velmi zist dole hlavne na stehnach, lebo nosim v pohode rifle co som nosievala pred tehu :-) alen eriesim to, nebudem sa uz ani merat, iba vazit, a na veciach vidim co kde a ako a kolko xixixi ..
No ja som nikdy nemala problem s travenim (musim poklopat) a aj pocas 90dnovky som normalne mala stolicu, ale od pondelka som zistila ze furt beham na wc - az mi je to divne, nehccela som najprv o tom pisat myslela som ze je to chvilkova jednodnova dvojdnova zalezitost, ale nie je asi, lebo aj dnes je tomu tak a to uz 4ty den (este je len rano a uz som bola 2x xixixi)
daduss,
problemy so zapchou som mala vzdy mimo domu, napriklad, ked sme isli na dovolenku, tak som tyzden nebola, az ked sme sa vratili domov, a teraz neviem ako by to bolo lebo uz roky som nikde nebola, a ani to uz nepotrebujem, lebo byvam v dome, som vlastne na dovolenke stale.
slnko331 to je pekné tri kilá za tri týždne. Ked to takto pojde aj mne tak budem rada. tých 10 kíl čo chcem dať dole by mohli byť aj za tri mesiace dole.
aj mne sa tá zápcha s tou 90-dňovkou zhoršial. Teraz beriem aj probiotiká každé ráno a večer, tak uvidíme. Ja som mala také stavy že dva týždne som nebola na vecku a to bolo normálne aj pre moju doktorku. ale vždy som mala po ruke gutalax a som si pomohla s ním, lebo keby som si niečim nepomohla neviem kde by som sa dostala. Nepomáhali ani žiadne babské recepty. Ja sa vlastne s tou zápchou trápim už 12 rokov, od kedy som bola tehotná sa niečo vo mne stalo...
daduss
to travenie, pred 90 dnovou som nemala problem, hned rano ma vzdy prehnalo. Pocas 90 dnovej to boli aj dva dni, kym som isla na velku, ale to bolo asi tym nizsim prijmom.
ináč dnes mám karfiol a zemiaky. karfiol som obalila iba v žltku a strúhanke a vypražila. aj ked vyprážanie by sme mali obmedziť na minimu... ale pokúsim sa aj to
a raňajky caiserka s bielym jogurtom. Normálne nechápem že takéniečo mozem jesť.
ahoj katka26,
a s akou vahou si zacinala a kolko sa Ti zatial podarilo schudnut, kym si mala vahu. Ta moja nova je velmi dobra, ukazuje mi 55 kg, odkedy ju mam som podla nej schudla 3 kg za tri tyzdne. Ja tiez neviem co varit, rodina by jedla maso a to ja nemusim, ja tu delenu zatial nedodrziavam uplne presne ale snazim sa, ale ani nie koli vahe, ale traveniu.
katka, nechcem sa do teba starať... možno si robila recept podľa tej druhej delenej stravy, ale zapekaná cestovina a posypaná syrom tehlou tak ten patrí do bielkovín a asi skombinovala bielkoviny s uhľohydrátmi.
pokiaľ ten syr mal viac ako 50% tuku tak je to potom OK.
ale pravdupovediac, aj ja sa cítim taká ľahšia, aj ked na váhe to nie je vidieť. Ja mám síce problémy s trávením aj stolicou... mávam dá sa povedať že chronické zápchy... a táto delená strava by mi vraj v tom mohla pomôcť. tak uvidíme. či pomôže alebo nie
pardon za tu hrubku :-) tip :-)
Pekný den dievcence ....
Neviem ale dnes uz je 4ty den co robim tu delenu - sice hned po 90dnovke, ale posledne dni , týždne v 90 dnovke som aj porusila vela veci, aj ked som zakladne jedla obedy a tak varila podla dni, ale supla som do seba aj to co som nemala, ale citim sa lahsie, na wc chodim velmi cast na velku potrebu po kazdom jedle to som pri 90 dnvke nemala, a teraz mam pocit ze mi treba na zachod este aj zakazdym ked sa napijem xixixi .... chcela by som sa odvazit no nemam zatial na com ... ale mozno nova alebo ta moja opravena vaha bude ukazovat inu vahu, ako som mala doposial, lebo kazda vaha je inak nastavena, preto sa aj neodporuca vazit na viacerých vahach ale stale iba na tej istej ..... dnes som si na obed pripravila zapekane cestovinky, so zeleninou, ale urobila som tam aj taku zalievku biely jogurt s troskou vegety a posypala som ich klasickym syrom - tehlou, vyzerali nebezpecne tie cestoviny ked som ich vcera vybrala z rury, tak sa tesim na obed, ale hladna niesom, rano som mala polku bagety s maslom a redkovkami ....co varite vy? dajte nejaký typ .... cez vikend budem robit kuracie rolky(akoze vtacikov spanielskych) ale z kuracieho mäsa a naplnim uhorkou a vajickom k tomu salatik ....