Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

majka_

delenu stravu sa snazim drzat aj dalej, len dnes poobede (konkretne pred 10 minutami) som moc nevydrzala a dala som si sladkost. i ked som ju chcela vylucit, ale co uz. ale do vecera sa posnazim len pit.

daduss

aspoň nás tu bude viac a budeme si vymieňať receptíky... a blbostičky a podporovať sa ...
a stále ešte v tom tápam, ale už sa mi to lepšie pozdáva ako tá prvá verzia.

daduss

ono ich tam v knihkupectvách majú kopec, ale teraz už aspoň vieme, akú chceme a akú potrebujeme.
a ked prelistujem začiatok, a uvidím že delenie na tri skupiny a približne už aj spamäti budem vedieť kde čo patri tak kúpim.
lebo čo som našla dalšie knihy od nej tak sa volali že nové recepty delenej stravy.

maria21

Aj ja ju zháňam, dala som to za úlohu dcére má viac času ako ja. Idem dnes pozrieť u nás do knihkupectva.

daduss

maria21 aj ja som pozerala na nete, a tiež som našla na viacerých že je vypredaná. Tiež sa chystám do kníhkupectva a musím prelistovať, či tie nové knihy budú obsahovať aj pokecy. Ale podľa mňa hej.
dnes to pravdepodobne nestihnem, ale do konca týždňa by som si ju chcela zaobstarať.

daduss

Ursula Summova
delená strava - recepty z mojej kuchyne.

sú už aj aj novšie knihy od nej, ale nevidela som ich, ani nelistova a neviem vám ani povedať, či potom na začiatku tých kníh je tam to rozdelenie potravín a také tie blabotinky
ona uznáva delenie podľa Dr. Haya