Delena strava

daduss

slnko331 a s tou praškovou smotanou ti v pohode chutí káva? dá sa to?
musím ešte porozmýšľať že čo s tou kávou.

daduss

no tak to som rada. v podstate si ich aj tak budem dávať tak 1-2 krát do týždňa ale ja ich mám celkom rada.
najsprv ich trošku sparím vriacou vodou aby zmäkli a potom šup do jogurtu a s lyžičkou medu, nič lepšie som na raňajky nejedla.

katka26

no tak to neviem skutocne, niekde so mtusim citala ovsene vlocky ale sa mi to uz zda, neviem ja to nejedavam, v podstate neviem co vsetko obsahuju ... skusim pokukat - mozno sa ich naucim jest ak budu dovolene xi

katka26

no oni obsahuju (podla tych co mam doma ciste - kukuricne bonavita) jlavne kukuricnu muku - a preto maju vela % sacharidov, ale predsaa tam vyskakuju aj tie bielkoviny a trosicku i tuky .-) neviem, mozno raz za cas, ved zo mna neubudne ...ale zatial sa nechcem drazdit, ja ich mam vlmi rada....s jogurtom, ked zmäknu trochu mnam, este vydrzim ...ale to by bola idealna vecera...v podsatte lahka - vlaknina s jogurtom hmm ... no uvidim :-)

A uz bola rec o nejakých sladkostiach, aj ta Ondrisova pisala ze si si neodpustila, to akoze kedy jedla???

katka26

ale dostat aj smotanu praskovu do kavy bez cholesterolu :-) ale dalo mi to dost namahy zvyknut si na kavu s mliekom, uplne inach chuti, ako so smotanou v prasku - roky som ju tak pila, tak preto mi sprvu nechutila, ale uz som si zvykla, ostanem pritom teraz..

daduss

ozaj a tie corn flaksy som tak rozmýšľala, že keby boli celozrnné, tak vtedy by si ich možno mohla zaradiť do uhľohydrátov.
ale na nete som zatiaľ nič také že by mi to niekto na 100% potvrdil.