Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

duška

Ja som túto delenú skúšala podľa Korinkovej.Kečup som používala napr.ku mäsu,zelenine,mlieku,syrom,nikdy som ho nekombinovala s chlebom,zemiakmi,ryžou.Sóju som si dala s ryžou v pohode.Má byť neutrálna,myslím tá sója.A keď ste sa dali z 90dňovky na delenú tak jasné,že nemáte problém v tom pokračovať,lebo sú podobné fest.

katka26

Dadus ja som robila kolozvarsku vikend minuly, pred zaciatkom DS ... ale normalne so smotanou

ale teraz som robila cestovinky, na nerozoznanie to bolo od smotany, kludne pouzi jogurtik :-)

katka26

ne ja neviem preco ja mam averziu na varene paradajky, aj omacky robene z cerstvych paradajok ..... mala som na mysli pretlak ...to nemozem? xi

daduss

ja si cem cez víkedn urobiť koložvársku kapustu. ale bez ryže.
kapusta, mäsko, kapusta a zapiecť so smotanou alebo jogurtom

ja som s jogurtom ešte nikdy nezapekala, ale tuším ty katka si hovorila že zapekáš aj s jogurtom? alebo sa mi to marí?

katka26

No asi hej :-) este k tomu kecupu, jamam rada sladky kecup, preto neviem ako to budem riesit, mne pikantný nechuti a mozno dostat aj ine, ale neviem, aj som stale kupovala sladky ...tak asi teraz nebudem a budem robit tu rajcinovu so sampinmi omacku na cestovinky na zmenu ked budem chciet nieco rajcinove

daduss

Katka, možno bude najlepšie, ked neviem,kde čo zaradiť a prečo, že to proste asi nebudeme jesť... xixixi

aspoň pre začiatok, nech nám to chudnutie ide od ruky... alebo do ruky? -:)

katka26

no žienky vytvoila som jedalnicek na cely buduci týžden :-)

mne je lepsie teraz tak robit aby som vedela co vsetko treba kedy dokupit, a aj pecivo aby som kupovala vtedy ked ho mozme jest, aby mi tu nestalo ... a vycapím na chladničku :-) zaradila som si tam uz aj spenatik, pecene mäsko, rizotko, cestovinky ...mnam!

katka26

No ja som citala ze vobec sa nema sladky kecup uzivat ....

Duska ..neviem, ale nepostrehla som ze by nam robilo nejaky problem zacat s DS, mozno preto ze sme plynule presli z 90dnovky, lebo ked clovek papa hala bala a chce sa odhodlat chudnut vtedy je problem zacat furt od pondelka, od pondelka, a tak dookola, ale nam to islo vpohode :-) ako si to zvladla ty?

daduss

no pekne duška, konečene zase nikto kto ju skúšal a bol úspešný.

povedz ty kde si mala kečup?
a robila si túto podľa haya alebo podala korinkovej?