Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

slnko331

dievcata kilo za tyzden, by malo byt pri prijme tych 5500kj, pri vyssom asi 7000kj, by to malo byt 0.5kg, ale samozrejme, ak telo trapite dietami dlhodobo, tak sa to spomaluje

daduss

to máš teda fakt pravdu s tým udržaním resp. neudržaním.
to je ešte len potom najhorší boj

Vieš, mne by nevadilo ani kilo za mesiac, ale keby som už bolo blízko nejakej takej vysnívanej váhy... že mi chýba zhodiť nejaké posledné dva tri kilečká. ale ked potrebujem zhodiť 10, tak sa bohužial neviem uspokojiť s takým výsledkom, že kilo za mesiac.

lebo potom zrezignujem na víkend a je kilo a aj trochu viac späť. a zase som tam kde som bola

duška

Ja si tiež nemyslím,že kilo za týždeň je veľa.Len som sa tak nahlas zamyslela nad tým,že kilo za mesiac a za rok 12kíl,že to sa ani nezdá,že človek by toľko mohol zhodiť.Veď 4kg do mesiaca dajú tiež zabrať.Len ich udržať dole,to je teda tiež sila.

daduss

duška... ak myslíš mňa tak ja som hovorila že by som chcela schudnúť ale pol kila až kilo za týždeň. Nehovorila som že kilo aj viac.
aj ked nehovorím, že by ma to nepotešilo, ale zase taký optimista nie som.
Podľa mňa to tiež nie je veľa za týždeň kilo.

katka26

bola jedna tema tu , ze ...90 dnova od ...neviem aky datum lebo ich bolo asi 10 :-) a tam Vam ale boli zvady, ja som len tak namrkla, ako chudnu oni, ale to Vam bolo, normalne sa hadali, keby mohli tak sa aj pobiju ..... neskutocen cirkusy mali medzi sebou ..nechapala som :-)

katka26

no u mna zase je rok dlha doba na chudnutie :-) ale nemyslim, ze kilo za mesac je vela .....co ja viem, myslim ze take v pohode......

Duska keby nas takych bolo vsade si ani neviem predsatvit n tomto "zlom" svete ..

janka

ja si ani neviem predstavit 12 kg za rok :))) to by som uz asi ani nechcela, hlavne teraz zhodit nejake kilecka a udrzat tych 12 mesiacov :))))

duška

Ste tu zlaté baby.Fakt sa mi páči ako sa tu pekne bavíte a doprajete jedna druhej.Keby nás bolo takých viac,tak by sa všetkým lepšie žilo,nie?Slnko,nemám slov,pekne si zhodila tie kilečká.Nepamätám už ,kto tu včera hovoril,že by chcel zhodiť kilo za týždeň aj viac.Ale to sa má pomaličky na to ísť a výsledky sa dostavia určite.Veď si predstavte,že keď zhodíte za mesiac len 1kg,tak za rok máte 12kg dole.Dobre nie?

janka

fuuu babky, ja som sa tak napraskala tou varenou sosovicou so zeleninkou, ze momentalne neriesim delenie, ale ako vydrzim na pracovnom stretnuti bez odfukovania :)))))