Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

daduss

ja tiež mám chaos...
a niekedy aj viem že čo kde patrí ale pre istotu si to overím či naozaj... ja depko
ale zachvíľku sa nám to uleží v hlavičke a už bude dobre.

katka26

uz mam tabulku na chladnicke a tam popisane co kde patri :-) niekedy mam este chaoss....rozmyslam kde to patri a musim kuknut do papierov ..

daduss

ano presne tak katka.

s mozzarelou sú nejaké pochybnosti... niekto by ju radšej zaradil do bielkovín a niekto do neutrálu... ale je rozdiel medzi pravou mozarelou a tou našou v týchto obchdoch. Asi tiež treba skontrolovať ked si ju kupiš koľko čoho obsahuje

katka26

dievky stale mam problem si zaúamatat tie syry:-ň furt klukam do papierov - cize ku

bielkoviny: do 50% tuku v susine - tvrde syry na struhanie, a nizkotucne roztieratelne syry

neutralne: s min.60% tuku v susine - plnotucne roztieratelne syry tavene ... a mozzarela

takto? lebo na tehlach roznychznaciek som si vsimla stale max. 40-45% tuku v susuine maju,

janka

no to sme si aj my ratali pocas 90 dd, ja to este tiez sledujem, lebo som mavala obrovske vykyvy vahy a to ratanie mi troska pomohlo

slnko331

v podstate po 90 dd som sa stravovala podla stranky chudnutie-ako ratala som si prijem do e kalkulacky, ale uz ho neratam

slnko331

ja som vodny den tiez vynechala a islo to tak dobre asi preto, ze to bola prva dieta v zivote, predtym {tehotenstvom} som ziadne diety nepotrebovala

daduss

-odkaz odstránený-

tu som si počítala to bmi... celkom je to dobré.

Slnko331... wau ... tak to je perfketný úbytok...
jaj keby už ja som mala aspo tých 55-56 tak to by bolo...
ale mňa teraz poteší ked bez problémov zleziem pod 60-tku, lebo tá je moja kritická...

Neboj janka... dáme pozor... aby nám na to neprišli že máme bmi pod 20 chichichi len ešte to trošku potrvá.

katka26

Ahojte dievcence no normalne mi trvalo kym som presla vsetko stesa ale rozpísali :-) to je dobree...

k cestovinkam, ja som stale kupovala, aj ked smenechudli este pred 90 dnovkou bezvajecne, a mozno niekedy vajecne, ked nemali tiemoje, ale ja v chuti vobec necitim rozdiel,...

Slnko perfektne vysledky, tesim, sa, dala som 90 dnovku jednemu znamemu, uz ma mesiac za sebou a ma -6 kg, vodny den preskocil ako aj ja prvýkrát :-) ale vysledky tam su .... tesi sa a aj ja, taky dobry pocit ked to niekomu odporucite a vyjde to i jemu ....

Dadus kdesi si ratala bmi? takeze ti napisalo kolko mas nadvahy? lebo co som aj nasla este davnejsie cez google, vsade mi vyratalo, napisalo c mam nadvahu alebo nie ale kolko kg to nenapisalo...