Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

daduss

sasa, dakujeme ti za rady... ale ak to tak zoberiem, tak som sa tými krvnými skupinami nikdy nezaoberala, aj ked som veľa článkov čítala.

ináč dobré ránko babenky... ako sa darí?

sasa

Ja som sa rozhodla niečo so sebou robiť pre 3 týždňami.Jem každé tri hodiny a medzi tým vypijem v každom intervale 1 liter vody.Ako pomôcka mi slúži kniha Kombinovaná strava od Dr.Haya,ale to nie je celkom ono,lebo sa mi dostala do rúk aj knida Dieta podľa krvných skupín.Je to celkom jednoduché v knihe od Haya si pozriem AKO kombinovať a v Diete podľa KS zistím ČO môžem ja pre seba konkrétne nakobinovať.Ale podstata je ak tak v tom,že som si v HLAVE zapla gombík,ktorý je zodpovedný za to,že CHCEM chudnúť, nehladovať a byť v pohode.Čo sa Týka pohybu,cvičím doma klasické brušáky v kombinácii s kalanetikou,ale vtedy,kedy sa mi chce,ale snažím sa každý druhý deň.Mne sa to darí,želám to aj Vám ostatným

katka26

uff to ja neviem, to su urcite hormonalne tabletky ak mas ci uz znizenu alebo zvysenu funkciu SZ, aspon tak viem ze sa davaju hormony na to no a kazde telo sa inak s nimi vysporiada, lekarka by mala vediet, lebo su statistiky z ktorých sa pribera z ktorých opacne, nehccem sa tu hrat na doktora, take veci skus prejst s nou, pozri pribalový letak .... nežiaduce ucinky a tak

majka_

mam znizenu funkciu stitnej zlazy ak sa nemylim - proste beriem Euthyrox 100 a uz nepamatam ci je zvysena ci znizena. akoze endokrinologicka na moju vahu naposledy utrusila len tolko, zeby som mala schudnut a to som mala 77 kg vtedy. od Euthyroxu nemozem priberat ze?

daduss

a na nafukovanie sú voľnopredajné lieky ale neviem ako sa volajú nejak na es...
to je tá reklama čoho tak nafúkne až mu gombíky odletia a potom mu žena dá tu tablektu a on spľasne...
toto si pamätám ale názov nie... aj ked ma zabijete...

daduss

neviem... ťažko nám je radiť, lebo máš možno nejaké zdravotné problémy.
A neskúšala ti robiť lekárka vyšetrenie na štítnu žľazu?

majka_

brucho sa mi nafukne aj z vody. mam taky pocit. neexistuju nejake volnopredajne lieky proti nafukovaniu? nejake pripravky alebo co... alebo caje. ja uz neviem

majka_

no ja robim 100 % daco zle. snazim sa drzat delenu stravu. moj den vyzera asi tak:

doobeda ovocie (a to ho zjem dost - dnes som zjedla napr. mensi strapcek hrozna a jablko sa mi vidi), na obed som si dala v skole delenu stravu (masko plus zeleninovy salat) a teraz poobede som bola hladna (alebo lakoma???) a dala som si bagetku s treskou. akoze dobre, tu bagetku som si mohla odpustit a tiez som si mohla odpustit sladkost dnes. ale mala som hroznu chut na to sladke (maly turecky med). nepamatam kedy som mala sladkost naposledy. cvicit je pravda ze zatial cvicim malo, ale sa musim len nakopnut (a to je dost zlozite). proste: vazim 80 kg a je to otras!!! som zufala. uz neviem ci ist na hladovku ci co. ale viem, ze hladovka nepomoze. ja uz sa bojim jest nieco, lebo viem, ze sa to hned odrazi na postave. zakazdym jedlom sa mi nafukne brucho. mam docukane travenie. u lekara na gastro som bola, ale ten povedal, ze je vsetko OK. takze ja uz fakt neviem co robit. na gastro ist uz nechcem (poslala ma tam obvodna), lebo tie vysetrenia su hnusne a i tak nic neukazu (hadicku do zaludka si uz pchat nedam - dala som si 2x a stacilo). co mam robit? piste prosim tu alebo na moj mail phoeby77@gmail.com len mi nehovorte ze vsetko zavisi od cvicenia. ja viem, ze sa musim hybat, ale neverim ze 10 kg, co chcem dat dole dam cvicenim a cvicenim... a stravu uz neviem no. som nestastna... ale chcela by som za 2-3 tyzdne dat dole aspon 4-5 kg. ved nie som taka narocna :o( fnuk