Ahojte, potrebujem poradiť. Mám 40 rokov a s manželkou sme spolu 16 rokov. Máme dve deti, ale náš sexuálny život tým nikdy neutrpel – aj po oboch pôrodoch sme mávali sex bežne a všetko fungovalo.
Zlom nastal až posledný rok. Záujem z jej strany postupne klesal, až sme sa dostali do bodu, kedy ma úplne odmieta. Nie je v menopauze a zdravotné problémy nemá. Skúšal som sa s ňou rozprávať, ale moje snahy vôbec nezaberajú.
Keďže som vylúčil zdravotné dôvody a únava z detí tiež nepripadá do úvahy, lebo s nimi trávim viac času ja, začínam byť presvedčený, že v tom musí byť iný muž. Zažili ste, že by žena takto ochladla bez zjavného dôvodu, ak v tom nebola nevera?
Podozrenie na neveru
..kazdeho vec, mozno sa to medzi vami upravi, urovna a bude to lepsie ako predtym..mozno sa len potrebovala niekde vyburit..
Ja by som nedokazala prepacit. Spravila to raz, spravi to znovu.
Tak uz aj tie neskore prichody domov zrejme naznacuju to, co si nechcel vidiet. Ak sa to potvrdi, tak ma to mrzi, to uz je len na tebe, ci dokazes odpustit.
Ahojte, ďakujem za názory.
K tomu, či ju poznám dobre - myslel som to tak, že som racionálne vylúčil objektívne problémy (zdravie, peniaze, pomoc v domácnosti), ktoré by mohli byť príčinou. Samozrejme, do hlavy jej nevidím, ale snažil som sa s ňou o tom rozprávať veľakrát a vždy bez výsledku.
@marinka548: Asi si trafila klinec po hlavičke – áno, v poslednej dobe sa stáva, že po práci mešká hoci aj pol hodinu, alebo sa zrazu objavili rôzne školenia, ktoré predtým nebývali zvykom. V práci pritom problémy nemá a v rodine je tiež kľud.
Takže aj keď sa mi to ťažko priznáva, všetko mi to zapadá skôr do toho scenára s neverou, než do nejakej skrytej psychickej krízy. Len som si to asi nechcel pripustiť.
Zaujimave, ze si vylucil vsetko, co by v tom mohlo byt. Mozno ju nepoznas az tak dobre a mozno ju naozaj len nieco trapi a nevie sa vyjadrit. Najlepsie asi bude, ak sa jej narovinu spytas, no nie?
je to zvláštne, aj keď si vylúčil zdravotné problémy a deti, môže byť za tým aj iné ako nevera. u žien je to v tomto smere komplikovanejšie. môže mať psychické problémy, môže byť v práci komplikácia, prípadne v jej rodine....
este ked aj s detmi si ty, tak si osobne myslim, ze niekoho ma. aj chodi niekam ze von castejsie, ze by si mal podozrenie, ze sa s nieakym inym chlapom stretava?
taktiez som toho nazoru, ze niekoho ma podla toho co si napisal.
Nie, to sa podľa mňa nestáva, pokiaľ je všetko v poriadku a odmieta ťa, tak isto má niekoho druhého a ešte keď píšeš, že predtým to bolo všetko v poriadku