Podozrenie na neveru

Príspevok v téme: Podozrenie na neveru
palo22

Ahojte, potrebujem poradiť. Mám 40 rokov a s manželkou sme spolu 16 rokov. Máme dve deti, ale náš sexuálny život tým nikdy neutrpel – aj po oboch pôrodoch sme mávali sex bežne a všetko fungovalo.
Zlom nastal až posledný rok. Záujem z jej strany postupne klesal, až sme sa dostali do bodu, kedy ma úplne odmieta. Nie je v menopauze a zdravotné problémy nemá. Skúšal som sa s ňou rozprávať, ale moje snahy vôbec nezaberajú.
Keďže som vylúčil zdravotné dôvody a únava z detí tiež nepripadá do úvahy, lebo s nimi trávim viac času ja, začínam byť presvedčený, že v tom musí byť iný muž. Zažili ste, že by žena takto ochladla bez zjavného dôvodu, ak v tom nebola nevera?

merian1

Køb portugisisk kørekort, Leder du efter den hurtigste måde at få et portugisisk kørekort påUanset om du er bosiddende getvaliddocuments.com, expat eller udlænding i Portugal, at få en Portugals kørekort gennem traditionelle metoder kan være vanskeligt og tidskrævende. Heldigvis kan du nu køb et portugisisk kørekort online og begynde at køre lovligt uden unødvendige forsinkelser.
Køb hollandsk kørekort getvaliddocuments.com
Køb irsk kørekort getvaliddocuments.com
Køb norsk kørekort getvaliddocuments.com
Køb dansk kørekort getvaliddocuments.com
Køb polsk kørekort getvaliddocuments.com
Køb slovensk kørekort getvaliddocuments.com
Køb spansk kørekort getvaliddocuments.com
Køb slovakisk kørekort getvaliddocuments.com
Køb serbisk kørekort getvaliddocuments.com
Køb svensk kørekort getvaliddocuments.com
Køb et schweizisk kørekort getvaliddocuments.com
Køb bulgarsk kørekort getvaliddocuments.com
Køb fransk kørekort getvaliddocuments.com
Køb litauisk kørekort getvaliddocuments.com
Køb lettisk kørekort getvaliddocuments.com
Køb belgisk kørekort getvaliddocuments.com
Køb italiensk kørekort getvaliddocuments.com
Køb rumænsk kørekort getvaliddocuments.com
Køb britisk kørekort getvaliddocuments.com
Køb tysk kørekort getvaliddocuments.com
Køb tjekkisk kørekort getvaliddocuments.com
Køb portugisisk kørekort getvaliddocuments.com

pupavka18

Keď je na školení skús tlf. do jej práce,že si ju prosíš k tlf...čo povedia, ak povedia,že je na dovolenke, tak niečo nehrá jasné

Zahraj sa na ,,detektíva", niekedy ju pošpehuj z práce, kde ide, navrhni po práci stretko, a keď povie, že má ,, prácu" , alebo ešte niečo, bez hanby ju ,,špehuj"

Nie preto, aby si ju ponížil a vykričal jej to, ale budeš vedieť na čom si, zbytočne sa neponižovať a ,, prosiť" madam, že aký je problém medzi vami.

Možno aj kus kľudu treba nechať medzi vami, nech si robí čo chce, aj tak je dospelá, svojprávna, zakazovať chodiť von jej predsa nemôžeš

Treba si zachovať svoju úroveň, dôstojnosť a byť v kľude, nepanikáriť, ak niekoho má, aj ona rozhoduje sa medzi dvoma svetmi

sklaninka

taketo veci sa tazko priznavaju a uplne ta rozumiem, ze si skor dufal v to, ze to bude nejaky zdravotny problem ako to, ze ti je zena neverna. drzim palce!

zabkiara

podla toho co pises, si jeden inteligentny, racionalny muz. myslim, ze vsetko si pozvazoval spravne. je mi to velmi luto, ale aj ty sam si pochopil, ze nic ine ako nevera, to nemoze byt. mrzi ma to.

ennilia

..kazdeho vec, mozno sa to medzi vami upravi, urovna a bude to lepsie ako predtym..mozno sa len potrebovala niekde vyburit..

hanuschka

Tak uz aj tie neskore prichody domov zrejme naznacuju to, co si nechcel vidiet. Ak sa to potvrdi, tak ma to mrzi, to uz je len na tebe, ci dokazes odpustit.

palo22

Ahojte, ďakujem za názory.
K tomu, či ju poznám dobre - myslel som to tak, že som racionálne vylúčil objektívne problémy (zdravie, peniaze, pomoc v domácnosti), ktoré by mohli byť príčinou. Samozrejme, do hlavy jej nevidím, ale snažil som sa s ňou o tom rozprávať veľakrát a vždy bez výsledku.
@marinka548: Asi si trafila klinec po hlavičke – áno, v poslednej dobe sa stáva, že po práci mešká hoci aj pol hodinu, alebo sa zrazu objavili rôzne školenia, ktoré predtým nebývali zvykom. V práci pritom problémy nemá a v rodine je tiež kľud.
Takže aj keď sa mi to ťažko priznáva, všetko mi to zapadá skôr do toho scenára s neverou, než do nejakej skrytej psychickej krízy. Len som si to asi nechcel pripustiť.

zlatikaa

Zaujimave, ze si vylucil vsetko, co by v tom mohlo byt. Mozno ju nepoznas az tak dobre a mozno ju naozaj len nieco trapi a nevie sa vyjadrit. Najlepsie asi bude, ak sa jej narovinu spytas, no nie?