KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
daduss, to beriem, zase na druhej strane asi tie ranajky by mali byt vydatnejsie a tym celozrn.rohlikom nic nepokazim, asi to budem striedat, raz ovocie, potom nejake pecivo alebo jogurt. Ja celozrnne zboznujem vsetko...aj grahamove spagety a cestoviny, aj ked niekomu pripadaju hrozne suche ci tvrde, ale ja na tom ficim a som rada, lebo su zdravsie ako tie z bielej muky a vajecne ci bezvajecne tym velmi neriesim
ahojte,
a ja porusujem jedna radost, ale ma to pozitivum, dnes som sa nevazila.
vidíš duška... pol kila dole a ani to nebolelo... ale potešilo že?
ja som sa tiež dneska odvážila a váha od pondelka síce nie až o pol kila ale mierne klesla.
Janka... ja práveže potrebujem na raňajky niečo normálne. Pre mňa je to napríklad jogurt s celozrnným rohlíkom, alebo rohlík so zeleninou,
alebo napríklad vajíčko, šunka, syr a zelenina...
ja mám strašne rada celozrnné výrobky a tie mi fest pri tej 90dd chýbali, lebo som sa snažila ich nejesť aby som čo najviac schudla... a vieš aký bol výsledok.
duska... tak ti verím, že sa tešíš do práce. kto by sa netešil po takej dlhej dobe.
Ináč ja používam aj doma iba bezvaječné cestoviny, a moji sa nesťažujú.
duska ahoj, to sa vracias na to iste miesto? ak ano to mas dobre, lebo ako pozeram, v mojom okoli je s pracou dost problem.
Normalne sa tesim na delenu, ked tu popisujete tie ubytky :)) o tyzden uz budem delit :D a to sa viem predstavit ako budem kazde rano plna ocakavani. Ja sa totiz musim vazit kazde ranko :))musim mat proste vsetko zmonitorovane:)
Ahojte Janka,Daduss,ja dovolenku mám už 5ty rok-materskú,ale od septembra už prášim konečne do práce,veľmi sa teším,lebo doma mi je už dlho.To len k tej dovolenkovej debate.Ináč,ja som to nevydržala a ráno som sa postavila na váhu-0,5kg dole.Som rada,že sa to trošku pohlo,takže pokračujem v tom.A aj ja som mala pri delenej pred 5timi rokmi malé prehrešky,ale to vôbec neva,len sa treba vrátiť ku delenej.Ja mám fest rada cestoviny so syrovými omáčkami,ako ich pripravujete vy?A aké cestoviny používate?Bezvaječné sú fajn.
no to ti verim, ze to nie je jednoduche, ja este nemam rozrastenu rodinku, ale rekonstruujeme domcek a tento rok sa tam uz budeme stahovat, tak si zatial ani neviem predstavit, keby tam behali nejaki krpci :)
mne uz ani akosi ta biela muka nechuti, je to asi sila zvyku. Normalne som rano rozmyslala ze co budem jedavat pocas delenej na ranajky. Ovocie mi pride asi zdravsie, ale uz ho mam naozaj dost :)
Vieš janka veľa je toho...
práca, škola rodina... ale dá sa to.
a máš púravdu aj s tou pizzou. Síce by sme sa mali vyhýbať bielej múke ale raz za čas a s dobrou kombináciou môže byť...
aj cestovinky szbožňujem so syrovými omáčkami... ale tiež len raz čas si ich môžme dať.. aspoň zatiaľ kým neschudneme. Potom si budeme môcť dovoliť aj niečo viac.
ja mám zase v piatok dovolenku. Tak sa tiež vytešujem, že budem mať akože predlžený víkend, aj ked to nebude klasický víkend lebo pojdem do školičky.
Ozaj babky, pri tej delenej strave máme aj v reštikách väčšiu možnosť výberu. lebo proste do práce si nosím jedlo... ale ked niekde ideme nebudem chodiť s mištičkamia a potom ani si to nemám kde zohriať...