Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

slnko331

a co som zacala "delenu", tak mozno kilo dolu, to je tazke ked musim kazdy den varit, ked sa da ta delim a ked porusim tak sa nic nedeje.

slnko331

ja som zacala 9.1. 90 dnovu, vydrzala som mesiac a -5kg dolu, potom som si davala pozor a menej jedla a do dnes dalsie 4-5 kg dolu, cize mam 165/55-56kg, staci mi udrzat, aj ked este by som chcela ist dolu na 52, ale to ma cas, hlavne udrzat.

janka

slnko aj mna to zaujima kolko sa ti podarilo schudnut :)
inak dadus v pravidlach fora je napisane, ze osobam s bmi nizsim ako 20 nie je dovolene chudnut :)))
tak to si budeme neskor davat sakra pozor, aby nam na to neprisli :)))

daduss

dnes som i na nete znovu prepočítala bmi... chcela som to vedieť ako to so mnou vyzerá... tak podľa ideálnej váhy mi tam vypočítalo, že mám 8 kíl nadváhy. bože až som sa zhrozila ale neviem prečo... však sama viem že vážim veľa... ale ked mi to ešte aj výpočty potvrdia... xixixi

daduss

od vtedy sko si sme začali držať delenú stravu si schudla dosť?

koľko... povedz prosím...

mäňa to tak inšpiruje ked to tu niekto napíše, a porovnávam sa potom s vami...
ale samozrejme tak v dobrom... vôbec nezávidim. doprajem každému

slnko331

daduss, vela, ja som taky kontajner, je mi luto vyhodit, tak dojedam, ale navadi mi to ja som schudla dost, ale aspon trochu sa chcem podla toho drzat

janka

daduss, my nejdeme na nejaku sutaz, robime to predovsetkym pre seba, takze take male prehresky nie su az take hrozne, no nie?:)

daduss

priznám sa že ani ja nemusím veľmi celozrnné... a preto aspoň kupujem bezvaječné. Ale bezvajčené kupujem už odjakživa, ani si nepamätám, či som niekedy iné kúpila ...

slnko331 ... a veľa porušuješ či je to v pohode?