KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
malickasom ... vraj DS na tieto problemy pomaha... a čo ked sa mvrátiš ku pôvodnej strave? može byť jojo a nemusí. záležať to bude iba a iba na tebe.
Ešte ti neviem či je to s tým trávením naozaj tak... ale pravdepodobne ano. držím ju druhý týždeň a cítim sa lepšie. uvidíme ako to bude ďalej
delena strava? no to je ze maso jem v obyvacke a zemiaky v kuchyni :)
ale nie, chcem sa opytat, ci je na tom nieco pravdy ze DS pomaha ak mam traviace tazkosti? proste ze mi pomaly travi, citim sa nafuknuta, casto ma boli brucho...
a co sa stane ak prestanete s delenou stravou? jojo efekt?
ja si na zajtra urobím niečo s tofu, lebo ho mám v chladničke a aby sa mi nepokazilo.
ja tvarohové robím tiež iba nasladko,
manžel predtým doma jedával na slano, a ked jedol moje na sladko tak mu tak začali chutiť, že na slano ani nerobíme.
No teraz sme dlho mali nemäsove jedla tak som upiekla na obed stehna ...
No tie rezance s makom alebo tvarohom su fajn ale nie pre mna dnes :-) tiez som ich dlho nejedla, s tvaroho mi chutia ale na sladko :-)
No neviem co na veceru vymyslime dnes...
Ozáj, a pri tých tabletkách čo tu spomínala majka...
tak tam v nežiaducich účinkoch práveže nepíšu o priberaní, ale naopak že sa z nich môže schudnúť.
Zrejeme si majka iný prípad... tak už to bude pohybom a jedlom, ked sa chceš dostať do formy.
Katka, tak ja sa na takú dobrotku že pečené stehná s nejakým fajným šalatíkom chystám až na víkend. Dnes mám ešte klasika zvyšok rizota s hubami a šalátom, a večer si idem urobiť rezance s tvarohom, lebo si mi minule ako si o tom písala chúťky narobila. alebo možno s makom. uvidím, ktoré mi viac zachutia ked už budem doma.
Ahojte dievky ...
dieta podla KS ?? prvýkrát počujem :-) ale mne toto absolutne vyhovuje, nebudem nic vymyslat ...
Dnes mam biekoviny :-) cely den :-) na obed mam pecene kuracie stehno s paradajko-uhorkovým-cibulkovým salatom ..uz sa tesim, ale neviem co bude vecer, nic ma nenapada ...
ja neviem povedať či sú dobré alebo nie sú. neskúšala som ich... iba som o nich čítala. Ked mne tam vyšlo že nemôžem ani kuracinu, žiadne paradajky, ani celozrnný chlieb ...
neviem potom ... ale topiaci sa aj slamky chytá...
dievcata, myslim, ze krvne skupiny, nie su moc dobre, ale to je len moj nazor