KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
ja mám už asi 10 rokov knihu AKO SI OVLáDAť TELO od DIAMONDOVCOV.A nedávno som si kúpila VELKA KNIHA O DELENEJ STRAVE.Ale viac sa mi to páči podľa tej prvej.
samozrejme ze delena strava pomaha s travenim, alebo skor by som povedala, ze zakladom delenej stravy je zlepsenie travenia a az po tom sa moze hovorit o nejakom chudnuti.. ved preto sa strava deli, nie? aby sme to svojmu telu ulahcili.. ked nie si vporiadku zvnutra, tak "priberies aj z mandarinky".. ved to vidim aj na sebe, ze z vlociek s jogurtom ma nafukne.. ale okrem tej stravy treba baby brat aj vyzivove doplnky, na to nezabudajte.. nemyslim lieky, ale skor vitaminy! co beriete vy?
ano aj mne v minulosti zistili helikobactera, inac tak ako mise macaa ... ma ho skoro kazdy, len niekomui robi sarapatu a niekomu nie ....u niekoho len tak preživa :-) :-)
Macaa ...dobrý vysledok zatial nie? a aku DS rbis, lebo ich je viacej a su tam velke odlisnosti
čítam trocha späť a majka píšeš,že si bola aj ty na hadici.aj ja som bola viackrát.robili mi to v Nitre,zaplatila som si inekciu a vôbec nič som nevnímala,bola som ako opytá.a brali ti aj neaké vzorky,na vyšetrenie.mne z toho zistili toho helicobactera.niečo som o nom počítala a aby som ho nemala,lebo ma strašne bolievalo brucho,zhltla by som tú hadicu aj viackrát.ale samozrejme len s inekciou.raz mi to robili bez.no horor.
DS som začala znova držať od 2.3.,ale nie moc poctivo.mala som 72kg a dnes mám 70kg. chcem ísť na moju pôvodnú váhu 55kg.ale už idem prísnejšie.
ahojte.malickasom ja som mala tie isté problémy+denne asi 5krát stolica,ale neschudla som.držala som DS a bolo mi dobre,ale ked som sa vrátila k normálnemu stravovaniu,tak to isté+jojo efekt.bola som u lekárky,pustili mi hadicu cez hrdlo a zistili,že mám helicobaktera.inak to má veľa ľudí,len o tom nevedia.dali mi antibiotiká a už je super.
Ahojte dievcence....
Konecne piatok co :-) co papate? ja mam cestovinku so syrovo-kukuricovou omackou ...
Vcera sme boli u svokrovcov, tak raz do tyzdna tam ideme, no a potesila som sa vcera, lebo svokra povedala, ze som velmi schudla, ze uz minule si vsimla a zabudla mi povedat :-) ale ze nejak naraz zo mna zislo :-) potesi :-) inac aj moj muz zhodil dost, lebo rifle vyzletie bez rozopnutia a mal ich kus tesne....to je pokrok :-) už chcem vahu :-(
Co varite pocas weeku? mozno ma inspirujete nejakými jedlami co varit potom ... my zajtra si dame spenatik so zemiakmi a v nedelu som myslela ze nejake mäsko by som upiekla so salatom...este neviem
dadus, ale ja ani velmi nechcem schudnut. sice som pribrala nejake tie 3 kilecka cez skuskove, ktore mam stale, ale myslim ze to pomaly zijde samo dole. Ja mam strasne vela pohybu. Ale ta moja strava no... ako jem pravidelne, nemyslim ze sa nezdravo stravujem, casto jem v skolskej jedalni, pretoze ja musim mat poriadny obed aj s polievkou a ta skolska jedalen je asi s DS nezlucitelna. Varit som leniva. Varim ale tak maxilmalne 3krat do tyzdna. Jem vela zeleniny, sem tam aj ovocia. Som ale nedisciplinovana a mam vela zlozvykov- Cokoladka vecer pri pocitaci a popcorn pri filme alebo ine sladkosti :) okrem toho priznavam ze v poslednej dobe konzumujem aj dost alkoholu. Prilis asi nerozmyslam nad tym co jem a s cim to jem. To musis asi prilis rozmyslat nad tym co varis a co tam davas. A nakupovat podla toho. A baby varite pre seba a pre zvysok rodiny nejako zvlast? Alebo su dni ked to proste nedrzite? No ja si idem precitat o DS viacej a pohladat nejake recepty. Este by to chcelo nejaku kamaratku co sa prida, ale nedavam tomu u seba velku nadej :)
no viem, ze jem nepravidelne, tak to je asi dovod toho, ze priberam... teraz som si kupila caj v lekarni, ktory sa vola Figuran a je to bylinny caj pre stihlu liniu. nekupila som si ho preto, aby som z neho schudla (hoci k upravenej strave a pohybu mi pomoze zrejme), ale spoluziacka, ktora ho pijavala uz dlhsiu dobu (a tiez ma este vacsie problemy s hmotnostou) hovorila, ze nema pocit nafuknutia po kazdom jedle, ze jej brusko akoby trosku splaslo. ja som skusala od gastroenterologa proti nafuknutiu rozne lieky (ako je napr. aj Espumisan), ale moc mi nepomohlo to. a ten caj pijem uz asi 3. den a citim sa fakt trosku splasnuta. budem sa snazit pravidelnejsie stravovat a snad aj cvicit (ja sa len hrozne tesim na plavanie, ked bude u nas v Presove teplejsie - teraz je kus chladno, i ked svieti slniecko - ale take zubate...). inak este k tomu cajiku - obsahuje myslim kvety ibisteka, senne listky a este nieco, ale uz neviem co. takze mozno aj kvoli tym sennym listkom precisti creva. takze je to fajn.
ahojte babenky... ako sa darí?
dnes som sa chcela odvážiť, ale nakoniec som sa nevážila... zase nebola skoro týždeň na wecku. už mám z toho mojho trávenia a vyprázdňovania nervy. Pomaly aj prestávam veriť, že sa to niekedy napraví.
ja vime že to je ešte len dva týždne ... ale nedočítali ste sa niekdde niektorá, kedy by sa to trávenie mohlo trošku zlepšiť?
ja si na nič také nepamätám ale idem pohľadať na net.