Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

duška

Aké nikdy Katka,jasné že prídeš na svoju vysnívanú váhu,len treba vydržať.Ja som minulý týždeň vylúčila takmer všetko sladké,ja si neviem dať 1cm čokoládky,buď celú alebo nič,tak radšej nepokúšam.Čipsy tiež nemusím,ale soletky ja môžem a pistácie,tie ja milujem,ale tie si dožičím len fakt zriedka,keďže sú drahé.A po koľkej už večer nejete nič?

katka26

Daduss - asi hej :-)

vcera ma napadal nasa slavna krupica - nemam obrovske chute na nu - nejak nemyslim na to, ani neviem cisa moze alebo nie, ale sem tam by som ju zbodla :-) naspestrenie xixi

daduss

Katka ja mám zase pocit že tých mojich 50 kíl už nikdy nedosiahnem...
ale nikdy nehovor nikdy.

ozaj DUška, možno už s Katkou nemáme preto také chúťky, lebo sme predtým mali tú 90DD a tam sme sa trošku disciplíne priučili.

katka26

Jasne Daduss... ale som rada ...

No ked budem mat normalnu pre mna podla tabuliek dobru vahu budem rada, ale potom na tych 55 chcem zist dole a to bude podla mna drina, lebo inac sa chudne z nadvahy ako z normalnej vahy na nizsiu ... uvidime.. a mozno ju nikdy nedosiahnem..

daduss

ja som tie slané veci večer ku telke už dávno vylúčila. Nehovorím že si nedám napríklad len tak pre chuť jednu tyčinku, ale si zoberiem jeden alebo dva chipsy... ale fakt to radšej spláchnem čajom.
včera som si dala napríklad taký malý štvorček možno 1x1 cm čokolády ale som si vychutnávala a asi 10 minút som ho ovaľovala v ústach... ale fakt mi stačilo a mala som pokoj.
Alebo ako Katka píše... lieskové oriešky a zjem pár kúskov.
ozaj arašidy, čo som mal vrece otvorené už som spratala zo zmeského povrchu. dcéra ich zjedla cez víkend ked bola so svokrou doma, lebo ja som bola v škole a zvyšok som vysypala do koša. tak už ma nemá čo pokúšať.

daduss

ano kočky... teoriami sme nabiflené, len keby sme to aj tak dodržiavali -:)

Katka, ja som dávno uvažovala že delenou stravou, len mne sa to chudnutie zdalo pomalé. Ja som chcela že rýchlo a veľa. Ale už viem, že to tak nie je dobre. Radšej pomaličky, ale iste.
metabolizmus sa spomalí, a potom sa mi zdá že aj z jablka človek priberie...

ale teraz mám dobrý pocit ako y hovoríte. Papám všetko, hlavne také veci čo mi chutia, a vedľajším efektom bude nejaké to kilečko dole.
Ja predpokladám že možno aj pol roka aj rok mi bude trvať, kým sa dopracujem,tam kam chcem, ale nevadí. Teraz vôbec nemám pocit obmedzovania, ani pocit, že by som sa nútila do nejakej diéty. Proste mi to tak vyhovuje. A občasný prehrešok nám tiež 5 kíl na váhe nepridá. No nie?

Katka nemusíš mi ďakovať, aj budem rada, ak budeš spokojná, a mám ským o tomto pokecať a posťažovať a samozrejme niekedy pochváliť.

duška

Ja mám mäso veľmi rada a nedokážem sa ho vzdať natrvalo.Raz som to skúšala pol roka bez mäsa.Dá sa to,aj som pekne zhodila,ale predsa som sa ku tomu mäsku vrátila.A ku tomu slanému čo by ste mi poradili?Ja večer rada chrústam pri telke,aj si sem tam kúpim grahamové tyčinky.Vy ste sa slaného vzdali?

katka26

Duska ... tiež si myslim, že telo potrebuje aj taku formu bielkoviny ako ma mäso, sme tak stavaní, a telo si to vyzaduje, samozrejme ked su vegani a vegetariani napriklad, tak si organizmus zvykne, ale podla mojho nazoru sa to niekde "ukaze" na zdravi - stale omielana veta telo potrebuje vsetko a s tym sladkym vporiadku a slanym - sol a cukor telo dostane prostrednictvom inych veci - ale mäso no nic ho nenahradi podla mna - teda tu jeho bielkovinu, lebo nie je bielkovina ako bielkovina..

mala som byvalu kolegynu ktora jedla mäso, ale pred velkonocnými sviatkami dodrziavala ten 40 dnpvý post, vobecnejedla mäso a ani mäsové výrobky, no poviem Vam schudla 5 kil, za tych 40 dni, ale potom pekne vsetko vyslo hore .... preto stale hovorim, na to netreba ani vysoku skolu ani debaty s lekarom, ak telo dostava vsetko je to ok, treba pozerat na mnozstva, pravidelnost a smozrejme na kombinacie, aby sa to raz dva spalilo a neostavalo to v nas - USIKO to pekne napisala este v prvych prispevkoch, hnuije to v nas, nestaci to telo spracovat tak to odlozi a nabaluje sa a nabaluje sa ...a takto dookola..

duška

Tehotenské kilá idú skôr dole ako tie ostané.Ale to je dobre,aspoň máte chuť chudnúť a robiť so sebou niečo.Raz som si pýtala tu radu od jednej nemenovanej holky na chudnutie.A ona mi napísala-poradila nejesť sladké,slané a mäso vylúčiť.A keď nie vylúčiť tak oblbnúť telo tak,že to mäso požujem a potom vypľujem.Ostala som doslova šokovaná tou radou s mäsom.Toto nieje zdravé podľa mňa.Ale aj takto chudnú dievky.