KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
Daduss ..nenadavaj si , kto mohol vediet ze to uz nepojde tak dole s 90 dnovkou ako prvýkrát, .. nikto .... budes na svojej vysnivanej vahe, urcite ... inac neviem preco nikdy som sa nezaujimala o delenu stravu, nikdy ma nejak nelakala, a teraz ma to vzalo - VDAKA DADUSS - nebyt teba, niekde hnijem este a trapim sa s rozlisovackou ... a takto papam velmi vela veci ktore mam rada, ktoré mi velmi chybali pocas 90 dnovky, a nemusim stale veceriat to co som obedovala :-) uz to chcelo zmenu, ..
katka, neboj všetko bude, aj bruško menšie, len to chce čas.
nedá sa všetko naraz.
ináč ja tiež ked mám dostať svoje dni, tak vymetám všetko... ale snažím sa čo najmenej aby som za tých pár dní nezmarila mesačnú drinu.
aj ked napr. po vianociach som zmarila trojmesačnú prácu... no ale čou. ked je človek sprostý
Dadus ..no asi to bude tym, ale brucho musim spevnit, no je mensie omnoho, ale stale bude visiet kym ho nespevnim :-( lenze ja stale o tom iba hovorim a nic preto nerobim
Duska :-) ani ja neviem ziadny recept len tu v knizke receptv - DS podla Korinkovej su kolaciky z listkoveho cesta - ze sa mozu no ale ty chces asi iny kolacik :-) a pozri budes mat narodky tak si dopraj aky mas najradsej, :-)
Ja ked mam moje dni, nemozem povedat ze by som stale mala "chute" niekedy hej ale nemavam casto - a ked predsa, tak si nieco fajne dam, ale potom sa snazim nejak krotit .-) xi ked to ide
duška, nenapísala som ti nejaký recept, lebo zaiaľ o žiadnom neviem, ale možno na nete nájdeš niečo. Už tú knihu nemám, tak ti neviem z nej napísať nejaký dobráýrecept. mala som ju iba na týždeň, ale určite tam boli aj koláče, to si pamätám.
a super, že je kilečko dole že?
ja som síce na váhe nešla, ale nedalo mi a po dvoch týždňoch som sa odmerala, ked váha nič neukázala, a tiež som bola prekvapená. ale v dobrom.
katka... tak len pekne poupratuj skrinu, ze ked budeš kočka nabehneš do obchodov a urobíš si radosť.
Neviem Katka, možno je to tými tehotenskými kilami, ale ja tiež mám skúsenosti, že tie tehotenské idú dole ľahšie.
ale čo tam potom... hlavne že sa dobre cítiš a si sama so sebou spokojná.
chcem doplnit aby som neopovrhovala 90 dnovkou, to nie, vynikajuce vysledky boli aj s nou, ale po prvý krát , po druhý a x- krát už nie :-) tak len tolko...
Ahojte dievcence ....
No Duska, ja verim ze nam to vyjde .... ja osm velmi spokojna, ja sa cim dalej tým viac citim "lahsia" :-) stalenemam vahu ale to nic,..... robila som poriadky v skrini cez week a som nadsená :-) neviem cim to je ale stehna mam tensie ako pred tehu ...na nohaviciach ktoré nosim, co som uz predtym nosila, tak na stehnach su mi volne ..nechapem, ale nemusim, no a druhy sok bol, kedsom obliekla rifle ktore som nosila pred mesiacom este, a teraz mi spadli do pol zadku zapnute, samozrejme su uz nenositelne, ale nechapem :-) a ano aj s prehreskami to ide a som spokojnejsia ako s 90dnovkou, a to taham len 4tý týžden, neviem ci tehu kilogrami idu rýchlejsie dole, ale asi urobilo svoje aj plynule prejdenie z 90 dnovky, ale opaci sa mi to a som skonstatovala, ze da sa takto stravovat bez problemov aj potom, nehovorim, ze si nedam "zakazane" kombinacie nikdy, co by nie, ved som len clovek, ale myslim ze sa to da.... a aj keby nie, a zistime ze nam pribudlo nejake kilo dva tri po dosiahnutí ciela, nabehneme na to a raz dva budu dole, som optimista ja viem, ale lepsie tak nie?? :-)
A mam na Vas zienky jednu prosbu este, mne dochadzaju napady na varenie :-) dnes mam rizotko s cviklou, ale uz som patrala aj v kucharskych knihach no nic ma nenapada...
Ahjte dievčatká,to je dnes ale deň,upršaný a zachmúrený.Ale ja som šťastná,mám prvé kilečko dole.Asi som na dobrej ceste.Ten receptík mi nenapísal nikto,tak niečo vymyslím.Mám dostať svoje dni a mám všelijaké chute,ako ich oblbnete vy?Myslím tie chute.Ja by som jedla všetko na čo mi príde chuť.
ozaj... ale v cm je to pekne išlo dole. teším sa
ahojte kočky...
duška pekne si to napísala. dúfam, že do leta zhodím aj ja aspoň tých 5 kíl. nedávam si nejaké vysoké ciele, lebo sa už ponám...
tento týždeň sa váha trošku zastavila, ten prvý týždeň to rýchlo zbehlo, ale nebojte sa nevzdávam to. Len si tento týždeň dám jeden deň s nejakými šťavami alebo ovocím. Chcem do veľkej noci zliesť aspoň na 60-tku, po prípade aj nejakých pár gramov aj pod ňu tak držte päste.
a vy ostatné ako sa darí?