KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
majka asi ano.ale je ťažké dodržiavať,ked rodina sa stravuje normálne.ja som dnes zase porušila.dala som si ranajky s rodinkou.zapekačku.:-((
macaa, tak to asi budem musiet fakt drzat delenu stravu do konca zivota. totiz bojim sa, aby nahodou sa mi problemy s nafuknutym bruskom nevratili po nejakom roku-dvoch... posnazim sa teda zmenit stravu a cvicit. potrebujem aj schudnut. tak dufam ze sa to podari :o)
majka podla mňa na to nafúknuté brucho by ti delená strava mala pomoct.aspoň mne to pomáhalo.ale nesmieš jesť naraz veľa.ked už cítiš,že stačí,tak už nejedz.ja som vždy dojedla všetko a aj pri delenej strave som mala žalúdok ako balon.ja som vždy po jedle vyzerala ako v šiestom mesiaci tehotenstva.a splaslo mi asi až po dvoch hodinách.no horor.ledva som funela.
ahojte.katka26 tú knihu som už dávno nevidela v predaji.na neaké prísne pravidlá si nespomínam,ale viem,že sa odporúča počas jedenia nepiť.
Ahojte dievčatká,pozerám,že víkendujete,nikto tu nepíše,tak aspoň niečo ja.Táto delená je dobrá na prečistenie,trávenie a samozrejme na chudnutie.Len treba vydržať.Daduss,Katka,Slnko,ste dobré a na najlepšej ceste k vysnívanej postave.Ja do leta ak zhodím ešte 5kg tak budem šťastná.Každá z nás robí prehrešky,ale zbytočne sa tým netreba stresovať.Veď sme len ľudia,nie?Raz za čas aj to treba.Wikush sa tu pýta na nejaké vitamíny,ale nie lieky.Podľa mňa sa vitamíny nechádzajú v čerstvom ovocí aj zelenine,takže inú lepšiu radu ti neviem dať.A chcem vás všetky poprosiť,či nemáte nejaký dobrý receptík na tortu alebo zákusok,ale musí byť na báze delenej.Budem mať narodky a chcem niečim prekvapiť.Ďakujem dievčatká.
macaa, pri hadicke mi nezistili nic, len zvysene jazierko zaludocnej stavy ci jak to nazval gastroenterolog. pred tymto vysetrenim mi robil aj rektoskopiu a som povedala, ze nikdy viac na to vysetrenie nepojdem. bolo to nenormalne bolestive a som myslela, ze sa zblaznim. som zvyknuta na aku-taku bolest z vysetrenia a tak som si injekciu pichnut nenechala, ale toto bolo nad moje sily. takze som povedala, ze prvy a posledny krat som bola na rektoskopii (o kolonoskopii ani nehovorim - chvalabohu som nebola na nej a ani nepojdem, ak to fakt nebude najnutnejsie...). ale obe vysetrenia dopadli v poriadku, ziadneho helicobactera mi nenasiel ani nic. ale na otazku, z coho mam take nafuknute brucho mi nevedel povedat a dal mi dietu, podla ktorej som sa mala stravovat ako nejaky zajac... ziadne pecene, dusene maso, ziadna dusena zelenina, ziadna surova zelenina, ziadne ovocie so supkou (napr. jablka a pod.)... takze som mala jest len same kasicky a take somariny. kebyze to malo byt kratkodobe, tak este prezijem. ale to bola dlhodoba dieta. a najlepsie na tom bolo, ze predtym, nez som prisla k nemu som bola u obvodnej, ktora mi dala sprievodny listok na gastro a zaroven mi odporucila uplne inu dietu nez mi dal neskor gastroenterolog. chcela som sa riadit tou, co mi povedal gastroenterolog, ale ked som prisla asi o tyzden za nim, tak mi opat daval tu dietu, ze on si nepamata ci mi ju uz raz dal. a ked som si ju precitala, tak som z toho vycitala, ze je to dieta zrejme na vsetko... takze odvtedy som nebola na gastro a ani nepojdem, lebo vidim, ze to nema zmysel. chcela som nejake volnopredajne bylinky alebo lieky na travenie. co pijem ten caj Figuran alebo ako sa vola, tak je to celkom dobre. len ho musim pit pravidelne...
macaaaaa - tuto knihu som spominala, je ju dostat? ako sa naucit ovladat svoje telo, kolega siel podla toho a tiez velmi schudol, chcela by osm vediet zhruba o com to je, hovoril ze ano doobedu ovocie, je tam vraj presne uvedene kedy pit po jedle a take pravidla ..... ked osm zalozila temu som toto spominala ale nik sa nechytil ....
ahojte
toho bacila som mala aj ja, co nas sem vsetky zaviedol?
Ja mam pizzu, robila som vcera a ostala, samozrejme pre mna celozrnnu, skusim byt na seba prisnejsia v tom jedle.
už idem do práce,tak najbližšie.čaute.a držte sa.
podľa DIAMONDOVCOV by sme mali od 04.00. do 12.00. jesť len ovocie,lebo vtedy prebieha v našom tele vylučovanie odpadových látok. od 12.00. do 20.00 príjem-jedenie a trávenie.od 20.00 do 04.00 je vstrebávanie a zúžitkovanie toho pozitívneho zo stravy.a ja tomuto verím,preto sa mi viac páči podľa nich.