ake mate skusenosti s podfavanim kvapiek vigantol pre vase dietatko.
vigantol skusenosti
Konkretne tuto formu predpisuju samotni lekari, takze ma to nieco do seba ma to podla mna zmysel a oni vedia preco prave toto predpisuju, my s nim mame dobru skusenost :)
Tifaniass myslíš, že vitamín D v podobe Vigantolu je vhodnou voľbou?
Sú aj iné druhy tohto vitamínu, od iných výrobcov, tak prečo práve tento? Z toho, že si pridala fotku som usúdila, že evidentne ho máte doma.
andyska ďakujem že si mi to dala na správnu mieru, lebo po pravde som si tým nebola celkom istá a predsa je to iné, keď vy už máte detičky, čiže aj nejaké skúsenosti s týmito vecami a viete aspoň nám budúcim maminkám pomôcť poradiť, ja si to veľmi cením ;)
ved prave, to by som chcela aby som vedela potom dat dietatu vsetko, co bude potrebovat, aby bolo zdrave a stastne, aby sme nemuseli po doktoroch chodit a riesit nejake zbytocne problemy :(
s tou hlavičkou je to dosť vážne...myslím že fajn že sa na to pýtaš...lebo tá hlávka je u detí takým najcitlivejším miestečkom...na ktoré musíme dávať pozor...:)
mamita ahoj dobre si myslíš, je to tak, vitamín D má vplyv aj na túto časť telíčka, aj od neho závisí ako rýchlo sa zrastie a hlavne ak chceme aby to bolo bez problémov tak je dobré tento vitamín dávať, podľa mňa zanedbať sa to neoplatí
baby môžete mi napísať, či si myslím správne? aby som vedela ako je to s tou hlávkou ozaj? :)
necitala som celu diskusiu, ale zaujimalo by ma ako sa tento vitamin davkuje.
Kolko ho potrebuje dieta?
Coja podľa mňa nie sme na všetko pripravené ani jedna z nás, nikdy nebudeme vedieť všetko na svete, ale aspoň aby sme vedeli ako zabezpečiť aby dieťatko bolo zdravučké :)