ake mate skusenosti s podfavanim kvapiek vigantol pre vase dietatko.
vigantol skusenosti
Čiže iné tie vitamíny nemajú preukázateľný? Už tomu teda trochu viac rozumím. Dík.
Som rada, že si mi napísala práve ty, keď máš skúsenosť s ním, že fakt vieš čo a jak.
Matriska uz ti to tu jedna kocka napisala, nebudem sa opakovat, ked napisala pravdu ako to je, podstatne je to len komunikovat s lekarom, ale co viem, tak samy to odporucaju, takze sa k vitaminu dostanes :)
..kolko takehoto vitaminu vobec dieta potrebuje? Asi nie nejako vela, ked su tie deticky este malinke, ci?
v čom je iný?..má overené zloženie..overený účinok..lekári ho deťom predpisujú..myslím, že to je dosť rozdielov oproti iným formám vitamínu D..ja som ho dávala Tamarke našej a dávam ho teraz aj synovi a nemenila by som..takto mám istotu, že dostanú deti presne toľko toho vitamínu, koľko potrebujú..
matriska podla toho, co baby pisali, co vsetko som si citala a zistovala, tak si myslim, ze nie tento vitamin je na predpis od lekara, cize len tak sa nedostanes, ale baby tu pisali aj to, ze lekari detski pravidelne tento vitamin predpisuju lebo je to nevyhnutnost pre zdravie deti
V čom je tento vitamín, respektíve v takejto forme iný?
Oproti tým iným značkám, iným formám?
DADMA
Takze ak tomu spravne chapem, tak bez lekara v podstate by som sa ani k takemuto vitaminu nedostala, co?
Spilba dobre si to vyhodnotila...Podla mojej skusenosti je to skvela volba...Lebo vdaka nemu bude mat dieta dostatok vitaminu D...Ktory je pre deti dolezity...Ba povedala by som nevyhnutny...
Jamicka casto prikladame vahu veciam, ktorym netreba a mnohe veci, ktorym by sme mali vahu prikladat, tak tie ignorujeme, co nie je zrovna stastnym riesenim, ale tak myslim, ze uz je ti jasne, ake je to dolezite :)
Mamita ja som ani nevedela, že môže skrz nedostatok vzniknúť takým problém akým je krivica.
Vôbec som si neuvedomila, aké veci prehliadam, že sú pritom také dôležité a ja som im nevenovala dostatočnú pozornosť.