vigantol skusenosti

dinda12

mamita hej..za toto déčko sa platí niečo cez dve éčka alebo tak nejako, čo neni vôbec nič si myslím..to je úplný rozdiel oproti voľnopredajným...

mamita1

hanuschka a to úplne zbytočne, veď keď je niečo na predpis dobre je tam nejaký ten doplatok za Vigantol, čo mám skúsenosť, ale teda je to asi štvrtina z tej ceny, čo si písala, že proste voľnopredajný vitamín D čo stojí a teda to mi príde trošku rozdiel, keď si ešte aj to vezmem, že proste pri voľnopredajnom nemáš istotu zloženia!

kmina

Mamita ahoj keď je veľa ľudí ktorí podceňujú vitamíny vo všeobecnosti a teda ja sa nad tým už ani nepozastavujem, pre mňa sú vitamíny pri deťoch prioritou, predsa radšej s vitamínmi problémom predchadzat ako ich potom liečiť.

mamita1

addia tá cena áno to myslím, že nad tým sa mnohí pozastavíme, ale tak v prvom rade by nám malo ísť o to aby sme u detí zabezpečili dostatok vitamínu, to by malo byť gro!

addia

Keby len a je to iné keď nejaký vitamín má preukázateľné účinky a je na predpis. Keby nebol rozdiel medzi tými vitamínmi, tak by nebol nejaký na predpis a nejaký voľnopredajný.

hanuschka

Katinaa pekne, okolo 8 euro bez problemov. Tak kazda sme ina, ja na to davam pozor. Pretoze nechcem aby mala mala nejake problemy uz teraz v detstve, to by som si potom vycitala.

katinaa20

Je to zbytocne a ine tie decka stoja v lekarni teda pekne peniaze. A tychto kvapiek staci davat po dve kvapky od malicka a aspon predideme problemom s krivicou. Clovek by uz ani nepovedal, ze takyto problem na deti ciha, poznam maminy, co toto zanedbavaju, ale teda ja by som na to odvahu nemala, ked som citala, co vsetko moze nedostatok sposobit, aj u deti aj u dospelych, tak na to dbam ovela viacej!

hanuschka

Spilba Vigantol aj mne pred par mesiacmi detska doktorka predpisala pre Sabinku. Kamoska sa ma aj vypytovala, ze ci nekupim nejake decko v lekarni ine, ale hned som to zavrhla. Naco budem kupovat nieco ine, ked toto doktorka predpisala a este to hradi aj poistovna. Mala nema problem mi ho spapat a to je pre mna dolezite :)

lujziara

Sibierina, kým neboli deti tak lekárnička bola pre mňa celkom nepodstatná vec, lebo som nejako problémy nikdy nemala. Zakaždým sme sa s drahým cez všetko dostali a to mnohokrát bez liekov, takže mne trvalo kým som si zvykla na to aby som balila aj takéto veci, ale je to nutné pri deťoch to je pravdou :)