ake mate skusenosti s podfavanim kvapiek vigantol pre vase dietatko.
vigantol skusenosti
Tak každý lekár je iný, možno len zabudla, aj keď stávať by sa to samozrejme nemalo, pretože pre detičky je vitamín D extrémne dôležitý a môže veľa zmeniť :)
o tomto som ešte teda nepočula, aby lekárka neodporučila žene pre dieťa vitamín D, veď to je pre to dieťa v prvých rokoch života nevyhnutnosť aspoň podľa mojej mienky, predsa len tento vitamín ma veľmi veľa výhod, ktoré dieťaťu môže priniesť, zdravie je predsa kľúčové!
Neviem či je to dobré, že je to pre teba novinka, toto je vec, ktorú by sme ako mamičky mali vedieť ;)
Pre mňa je táto diskusia dosť poučná, ja som nevedela tiež, že vitamíny môžu tak rázne ovplyvniť zdravie dieťaťa a že môžu mať až taký dopad, to je pre mňa fakt novinka.
Maruska7: Aj ja si to myslím, že najväčšiu vinu má lekárka ale s tým už teraz bohužiaľ nič nespravíme:/:( Viem iba toľko, že ostala na ňu pozerať a že ostala ticho, keď jej ich sestra spomenula. No nebola som so sestrou osobne, toto mi iba tak v skratke cez mobil povedala a preto dúfam, že keď s ňou budem, tak mi to všetko dopodrobna opíše!
mimwi je dobre, ze si jej to povedala.. myslim ale, ze pri tvojej sestre pochybila najviac lekarka, kedze ona jej o vigantole mala povedat ako prva.. no uz teraz nespravi nic a hadam jej dcerke tento vitamin D nebude chybat.. a aj vies, aka bola reakcia doktorky ked sa tvoja sestra na ne spytala?.. hovorila ti to?..
Katinaa20: Práve že žije! Dosť jej kamarátok má malé bábätko a preto to bolo aj mne divné, že o nich nevedela. No tvrdila mi tak a aj na jej prekvapenom výraze som videla, že taký názov počuje prvý krát. Ale dnes jej ich doktorka predpísala:-)
To o nich fakt este nikde a nikdy nepocula? Co nezije medzi mamickami???
Lantalia: Nechcela si ma vyplašiť, to ti verím ale trochu si ma vyplašila:(:(
Baby no bola som s ňou cez víkend a keď som jej o tom produkte hovorila, tak pozerala ako keby neviem čo. Vôbec ich nepoznala:( No tvrdila, že tento týždeň majú ísť na kontrolu k doktorke a že sa na to opýta. Som velice zvedavá, čo jej povie!
Nechcem ta zbytocne plasit, ze je to moc velky pruser ale mohla by si tvojej sestre povedat, aby isla k doktorke a spytala sa na to. Je dobre, ked dietatko uziva vitaminy aby vsetko prebiehalo tak, ako ma a aby nemala potom jej dcerka zbytocne problemy