ake mate skusenosti s podfavanim kvapiek vigantol pre vase dietatko.
vigantol skusenosti
Tento vitamin je mozne ziskat viacerymi moznostami...Len proste male deti nemaju tie moznosti take ako my v dospelosti...Preto je treba hladat ine formy aby aj male deti ho mali dostatok...
vigantol je veľmi fajn, je účinný, čo je dôležité, len tiež je dôležité pravidelné užívanie, aby sme ho pravidelne dávali našim deťom ak chceme aby ten vitamín D prinášal také výsledky ako od neho aj očakávame :)
HEJ?? TAK TO SOM RADA ZE SOM SI SAMA ODPOVEDALA NEVEDELA SOM JAK TO JE LEN LOGICKY SOM NAD TYM ZACALA PREMYSLAT PRETO SOM TO NAPISALA ALE SOM ESTE RADSEJ ZE SI MI TO NAPISALA ZE SI MYSLIM OK :)
vretienka poviem ti tak, že si si odpovedala sama, malé bábo nemôžeš neviem na ako dlho vystavovať slniečku, pokiaľ budeš dávať kvapky, tak tak to stačí kým dieťa nebude väčšie a potom po troške aj slniečko :)
Pri zdravi je pre mna najdolezitejsie to aby deti boli zdrave, nech proste ma to stoji cokolvek, nech musim spravit cokolvek je mi to jedno, ale to aby boli fit je pre mna ako matku najdolezitejsie!!!
...jasne...ja tiez mnohe veci sa radsej opytam vopred aby som vedela ako co chodi...aby som mala istotu...ale pri zdravi deti na tie ceny kukat nemusime vobec...aspon ja si tak myslim...
@tamirilka to som nemala ani len páru, že to môže byť takto hradené, že toto mi nemusí behať hlavou, lebo fakt je, že akože na ceny prizerám, aj keď neriadim sa nejako extra nimi, radšej dbám na kvalitu, ale ceny ma zaujímajú
STACI KED DETI DOSTAVAJU TAKTO TEN VITAMIN? NIE JE POTREBNE POTOM ESTE ABY BOLI AJ NA SLNIECKU NEJAKU DOBU ABY HO MALI ESTE VIACEJ? AJ KED NEVIEM CI TO JE NAJLEPSI NAPAD MALE DIETA NEJAKO VIAC VYSTAVOVAT SLNIECKU
Kedze sa davkuje po kvapkach, po jednej po dvoch, takze vydrzi dlhsiu dobu a ked minies a budes potrebovat tak sa staci o tom s doktorkou poradit, popytat sa a predpise ti dalsi lebo toto je dolezite a podla mna si to mnohi lekari uvedomuju :)
Ako dlho tie kvapky vedia vydržať? Myslím za aký čas asi ich miniete? Nemám ani predstavu, že aká veľká fľaštička to je, koľko môže vydržať :)