ake mate skusenosti s podfavanim kvapiek vigantol pre vase dietatko.
vigantol skusenosti
Dinda a preto je lepsie dat na lyzicku do trosky mlieka to skor vieme ustrazit aby to dieta spapalo :)
Pri flaske plnej je to kulincek ine ;)
ako som pisala ani neviem, jak mi to napadlo :)))
nebudem skusat ani ja teda s tabletkami nic, ale sak aj keby som to chcela skusat tak si myslim, ze by som narazila pri drobcovi na problem :P
neprečítala si si celú tú časť..čo ti poslala?..tam je napísané že sa môže aj do fľašky..ale tým pádom musíš dať pozor aby to dieťa celú tú fľašku napríklad mliečka vypilo úplne dodna..aby si mala istotu že bude mať ten vitamín v sebe v takom množstve v akom si ho do mliečka dala..
ty si trdlo, preco by som nestala o tvoj nazor? stojim, jasne ved ako citam, tak mi chces pomoct, preco by som teda on nemala stat, ked mi vies pomoct a poradit? nesranduj :)
toto si mi odfotila pribalovy letacik Vigantolu? cize bud s mlieckom alebo s kasou, to mi nenapadlo, ze sa to moze aj takto, ze s niecim, ale asi potom nie je dobry napad dat ho nepriklad do flasky s mliekom, ci?
Hajma neviem či stojíš o moju radu alebo nie, ale ja ti ju napíšem. Dám ti jednu radu, ktorá podľa mňa už teraz môže byť pre teba dôležitá a to, že hlavne, keď porodíš a bude ti doktorka detská odporúčať vitamín D tak to neodmietni. Ale si uvedom jeho význam a to aký je dôležitý pre malinkého človiečika. Posielam ti fotku, kde je popísaný spôsob podávania :)
Povedz mi, načo by sme to skúšali? Načo by sme to dieťa tým trápili?
Predsa logiky nepustí, že bude jednoduchšie aby dieťa zjedlo kvapky, tak hádam ho nebudem trápiť ešte nejakými tabletkami a zbytočne čosi špekulovať, keď to neni treba
takze ziadne vymyslanie s tabletkami, ale hned kvapky jo?
aj ste skusali dat nieco ine ako kvapky, ci ani ste to neskusali, neviem po pravde ani co mi to zislo na um :))
ako sa teda podavaju ked nie len tak na lyzicke? asi ti celkom nerozumiem a rada by som o tomto vitamine som pocula toho uz vela ale neviem si este sama utvorit nazor, som tehotna, na jesen mam termin a dovtedy si chcem urobit jasno v tychto veciach ohladne zdravia babatiek :)
Ale myslím, že je na mieste povedať aj to, že sa nedávajú samotné ako som si ja myslela. Že dám na lyžičku kvapky a len tak spapať :)
Kvapky nie sú problém, aspoň nepoznám dieťa, čo by s nimi malo problém.
Áno pri tabletkách je to problém, lebo mesačnému dieťatku dať tabletku by asi nebolo najrozumnejšie :)