vigantol skusenosti

miriarka

maminky nemaju vase deticky problem s tym aby spapali nejaky takyto vitamin?
je lepsie davat kvapky alebo nejake tabletky alebo cosi take? nejake rady v tomto smere by mi pomohli :)))

vcelka

len to ti potom aj na psychiku nerobí najlepšie, keď prežívaš taký stres a aj dieťa to potom cíti, čo prežívaš, jasné, chápem aj ja, že chceš pre dieťatko čo najlepšie, aby všetko bolo ako má byť, ale sama aj seba stresuješ a neni to fajn, treba aby si nad tým uvažovala s chladnou hlavou :) ale úplne ti rozumiem :)

sporenta

proste dievčatá som taká, že mám strach... možno sa obávam zbytočne, teraz sa už nebudem, keď ste mi napísali... ale radšej si preverím ako sa veci majú... aby som si bola istá... je to pre mňa dôležité aby som bola v kľude aby som potom niekedy nemala výčitky, že o čom som sa mala zajímať a som to neriešila...

tifaniass

Tak by to aj malo byt...Mali by sme byt starostlive a dbat na dieta uz od dna ako sa dozvieme, ze sme tehotne...

demza

Jasné, tak to už chápem, každá rozmýšľame trošku inak preto mi to nenapadlo, ale teraz keď čítam čo si písala. Si starostlivá mamina :) Vigantol neuškodí, práveže pomôže. Každý detský doktor čo viem ho predpisuje, pretože tie prvé roky života sú pre dieťa veľmi dôležité, aby nemalo deficit tohto vitamínu a aby následne skrz to nevznikli problémy, predsa taká krivica, autoimunitné ochorenia a podobné nie sú sranda ani náhoodou a duplom nie pri deťoch, keď deti si majú život užívať nie sa trápiť. Preto je dôležité ho dávať :)

dinda12

podľa mňa všetky vieme ako to myslela..keď už to máme za sebou a vieme jak sa veci majú..a to je podstatné ako to myslela.. :)

vcelka

opatrnosti nikdy nie je dosť, aspoň to mi dlho hovorievala moja mama, že keď sme boli my deti, tak sa snažila, zisťovala si čo najviac o všetkom, len aby mala prehľad prečo nám ma dávať nejaké vitamíny lieky a prečo konkrétne tie, čo môžu nám akože priniesť v zdraví a podobné záležitosti, čiže na jednej strane ja jej aj rozumiem, ale každá sme úplne iná to je proste fakt :)

tifaniass

Myslim, ze pri tomto sa obavas zbytocne...Ale ze ozaj...Pri inych veciach by si sa mala obavat...Nie pri takto dolezitom vitamine...

sporenta

prečo asi?... preto, že mi záleží na dieťati a nechcem nejako mu ublížiť... preto sa pýtam ako to je aby som mala istotu, že je to správne rozhodnutie takýto vitamín dávať... ja mám rada keď o veciach viem čo najviac...

Najčítanejšie články