ake mate skusenosti s podfavanim kvapiek vigantol pre vase dietatko.
vigantol skusenosti
si vezmite, ze mne tiez trvalo, kym som pochopila suvislosti, kym mi doslo, ze preco je vitamin vobec dolezity, myslim, ze lekari presne vedia, co je pre dieta najlepsie a dolezite, preto je dobre si dat poradit, pozhovarat sa o tom s detskym lekarom :)
ani som to tak nemyslela, nemám problém jej aj ja o tom napísať, len som to myslela tak, že možno by to inak zobrala, inak by to pochopila, keby jej to všetko povedal lekár, keby on jej povedal o výhodách a nevyhnutnosti vitamínu :)
ani som to tak nemyslela, nemám problém jej aj ja o tom napísať, len som to myslela tak, že možno by to inak zobrala, inak by to pochopila, keby jej to všetko povedal lekár, keby on jej povedal o výhodách a nevyhnutnosti vitamínu :)
Vcelka myslim, ze z nas ani z jednej nebudne, ked jej napiseme ako sa veci maju. Preco je vitamin D dolezity, ako casto je potrebne ho davat aj vsetko okolo toho, lebo tiez som bola v jej kozi, ze som mala chaos a nevedela som ani aky vitamin ani preco ani nic ;-):-)
slachva, možno by bolo na mieste keby ti to odôvodnil lekár :)
jo, ked som zistila, ze je to lepsia varianta, tak som sa tak rozhodla, len tieto kvapky ti musi predpisat detsky lekar :) je toho viac to ti musim dat za pravdu, ale ja si myslim aspon podla toho, co tu baby pisali, ze predsa to ma nieco viac tieto kvapky do seba, ked prave v tejto podobe vitamin lekari predpisuju a odporucaju, nemyslis??
Miriarka: ked si pisala, ze nebudes skusat tabletky...tak si skusila tieto kvapky, o ktorych tu dievcata pisali?...myslis, ze su vhodne?...je toho uz vela na trhu aj v lekarnach vseobecne maju toho tolko, ze ani neviem aky vitamin D kupit a hlavne neviem si to ani odovodnit, ze podla coho vyberat... :/
O zakone schvalnosti ani pisat nemusis...Tiez sa mi to parkrat stalo a vtedy som si povedala, ze je istota radsej na lyzicke...Lebo pri flaske to nemam sancu ustriehnut najma nie ked mam v hlave milion inych veci a este popri tom myslim na to kedy by som si mohla vlasy nafarbit a trosku upratat doma... :D
NIEKEDY SA TO STAT MOZE A VIES AKO SA HOVORI ZAKON SCHVALNOSTI, MOZE SA STAT, ZE AKURAT, KED DAS KVAPKY DO FLASKY TAK BABO JU NEDOPIJE, AJ TAKYTO VIE BYT ZAKON SCHVALNOSTI A TREBA TO MAT NA PAMATI :P
Haha poviem ti dinda, že asi nepoznám dieťa, ktoré by nevypilo fľašu mlieka, vidím to aj na tom našom, že proste do dna hneď a zaraz, že nenechá ani len kvapku nieto ešte aby vo fľaške zostala polovica mliečka, to duplom nie :D