Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
jajka máš zaujímavé názory, leerka tak požičiaš, kúpim ti potom oba druhy tej marlenky
to mas pravdu s tym ze sa zbavuju hriechov a mozno to sa da aj prirovnat k peklu ale vonkoncom to nieje nieco co je zle, jednoducho si stastny ze sa mozes zbavit svojich hriechov aby si bol blizsie k Bohu, duse su tam rozne dlho napr tam bolo aj male 4rocne dievcatko pre hriech ktory spachala uz umyselne, tak tam musela na chvilu ist, ktovie ako to je, ale ked veris ze sa pride dusa rozlucit tak predsa niekam uz len musi potom ist nemoze sa len tak vyparit vo vzduchu..
peklo aj nebo su stavy mysle :)
tak tomuto vobec neverim, ze v pekle zle v nebi dobre,,,,ja si myslim, ze po smrti, len dobre
peklo je horsie tam nemas nadej,tam je zufalstvo neda sa tam ani dýchat, ale z ocistca mozes íst do neba, ale z pekla nie.
ja verím v peklo aj nebo , videla som aj videá mozno ked najdem dam link, a v pekle je aj ohen, si v ohni, je to tam strasné.
v ocistci sa nevyznam, to je pravda, ale nam bolo hovorene , ze ocistec je horsi ako peklo, lebo duse sa tam zbavuju svojich hriechov...ale mozes mi to odprezentovat po svojom......
technecium a naco slabikar, ved si kup taky malicky slovnik s anglickymi frazami, mali by ot v knihkupectve mat a ak nie, tak ti ho poziciam
tak v duchov verim, to som ti uy pisala a preco aj nie, leno myuslis, ze ak nam zomrire blizka osoba, tak sa s nami pride rozlucit,,,,mne sa to parkrat stalo...tak preto na nich verim....
ale leerka ved toto je len preklad a obrazno toho co to v skutocnosti predstavuje nemozes hovorit o peknom nebi a skaredom a zlom pekle, toto nam hovorili ked sme boli male deti, pretoze ako inak to povies dietatu ale to uz by si mala vediet ze to k tomu prirovnavat nemozes, nieje to hmotne nejde o peklo ako o ohne to predstavuje bolest a nebo je svetlo preto ze do nebicka, a v ocistec verim tam nieje najhorsie to si kde pocula?