Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
technecium, kurzy su naj, ale za 3 mesiace sa tam moc toho nenaucis. este su tie psychowalkmany, ja s tym skusenost ale nemam, teoreticky by to mohlo pomoct. uplne naj by bolo keby si bol sustavne v kontakte s ludmi co hovoria anglicky. ale tu moznost mas len v zahranici.
v duchov verim ......ale to si si mohla aj precitat v tej inej teme....
leerka aj ja ti dám otázku- dala by si sa kvoli mne ostrihať na krátko, tak ako sa to teraz nosí?
leerka, veris v duchov, ak ano tak preco? ked nie v Boha... :)
no daj.ale odpoved ;nezarucujem :-)
díky jajka, leerka to mi je jasné, že sa naj naučím tam jazyk, len potrebujem základ, lebo idem do afriky a základ musím ovládať a tie kurzy aj niečo pomôžu, alebo je to to isté ako z tých cd a kníh pre samoukov, ja by som skôr potreboval nejaký šlabikár angliny pre začiatočníkov-takú písanku, len neviem kde to kúpiť
leerka mozem otazku?
technecium, ja mam doma niekolko cd s anglinou a aj kazety a knihu pre samoukov, al eje to hlavne o pevnej voli, ak sa to chces naucit, tak ano, pomoze ti to, ale musis sa tomu venovat denne....ja taku silnu volu nemam....ja radsej anglicana alebo kurzy na jazykovkach...
pozri nejake videa snad sa na teba cosi nalepi
a tá výučba z CD to pomáha, nemáš s tým skúsenosť