Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
technecium mozno pravda mrtvy clovek je omnoho mensi, ale az nechapacky
technecium myslím ze za to este nie ak s nou nebudes mat intímny pomer, najhorsie hriechy su 6.prikazanie, vsetko proti cistote. Ale aj to ze si ctís svojich rodicov, nesmies byt prehnane lenivý, no a vrazda je tiez hrozne tazký.
lolka a chces mi povedat, ze ja ked sa nevyspovedam pred smrtou z toho, ze som mala sex pred svadbou, tak pojdem do pekla?
Lolka a kto povedal ze ktory bude a ktory nie smrtelny hriech, ked sa clovek narodi do zaostalej rodiny, sam je zaostaly, geny incestu a v amoku urobi smrtelny hriech a sam si ho neuvedomi vtedy co?
technécium este mi napis kde si toto pocul ...:)
ok, a co ak niekto spachal neaky hriech zavaznyu, nahle zomrei, cize ani nema cas sa z neho vyspovedat, aj keby mozno ccel, ako je to jpotom tam? supnu ho rovno do pekla alebo do ocistca....
inak baby viete, že keď človek umrie, tak sa jeho hmotnosť v tom momente zníži o 21 gramov, že vraj to je váha duše
hm pozeram ze tu riesite velmi zaujimave temy :D
lolka a keď preberiem leerkinmu chlapcovi Leerku, to bude potom hriech a to sa vari za to dostanem do pekla
no mas pravdu, ale ked clovek zomrie ma stale tu istu dusu aku aj mal nema ju lepsiu a ked si cely zivot vyberal to zle a je zataty aj potom je to jeho smola aspon ja som ti na to svoj nazor napisala, este som pocula jednu verziu, ked jedna zena zomrela ocakavala ze ju pride cakat jej syn ktori jej umrel davnejsie on neprisiel ale uplne niekto iny koho by ani necakala a preto si vybrala radsej peklo, :))) viem take teorie ale co ak je to tak.