Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
ak si vyberie to a nevyspovedá sa z neho neolutuje ho tak je to velmi tazký hriech cize by siel do pekla
napríklad sex pred svadbou
ano clovek ma slobodnú volbu ci si vyberie hriech
do ocista so smrtelným hriechom nepojdes uz len do pekla, takze preto sa musís vyspovedat aby si zomrela v stave milosti Bozej lebo ak nie pojdes do pekla
no dobre a to mi chces povedat, ze niekto si radsej vyberia peklo ako ocistec,,,,vis to sa mi zda ako hovadina...lebo ak si clovek moze vybrat, voli vzdy tu lepsiu variantu....
nie, ked uz raz ides do ocistca tak do pekla uz nepojdes, tak to je podla tych teorii, ale ako naozaj to uz neviem ked zomriem budem vediet, ale vraj do pekla idu len dobrovolnici :))) ti co si to vybrali,
technecium poziciam, to je jasne.... ale ja mam rada iba jeden druh marlenky, tu medovu
leerka dokonca a v tomto trochu s tebou suhlasim, ja si tiez myslim ze by nas len tak do pekla nedal, ved kolko ludi sa pomiatne a v amoku zabije niekoho a ako ho potom mozno sudit? alebo taky co sa narodi spomalenejsi a v hroznych podmienkach jeho ako sudit?
potkan a ako je ot v tom ocistci, lebo moj osobny nayor je, ze nie vsetky duse sa dokazu zbavit hreichov a tym padom putuju do pekla , alebo su tam az dovtedy, kym sa ich duse neocistia uplne, aby mohli ist do neba...to by na zaujimalo...hm?
ze marlenka je armensky zákusok. Robia ho arméni a prisiel na Slovensko. Aké ma zlozenie? Este som ho nejedla