Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
Presne potkan, prave som sa chcela spytat Lolky, ze ak ma clovek vela dobrych skutkov a snazil sa zit dobre najma podla hlavnych dvoch prikazani (Milovať budeš Pána, svojho Boha, z celého svojho srdca, z celej svojej duše, z celej svojej mysle a z celej svojej sily!‘ Druhé je toto: ,Milovať budeš svojho blížneho ako seba samého!‘ Iného, väčšieho prikázania, ako sú tieto, niet“ (Mk 12,29-31).) tak verim, ze to Boh bude brat do uvahy a nezatrati dusu na zaklade niekolkych hriechov. Ale to my uz nemozeme posudit. Uvidime neskor:)
lolka ale ja nesexujem s hocikzm, ale iba so svojim dlhorocnym partnerom...
a
a ak si narazala na technecia, tak sa jednalo ciste len o srandu....
tak ja by som povedala leerka ze si horsia, pretoze kto si len tak sexuje s hocikym nie je ani mravný a este ked to robí bez lásky, bez darovania sa osobe ale so sebectva pre vlastne uspokojenie sa mi nepáci.
Lolka nestras, to by bolo v pekle velmi vela dusi, to by nas tam Boh len tak tomu zloduchovi nedal, co dobre skutky tie sa tam nerataju? alebo nevedomost v konani a pod.
hriech sa rozlisuje ci vedome dobrovolne, psychicky to nemaju to vedomie asi v poriadku
snad sa nebudem museit spovedat y kazdeho sexualneho aktu pred svadbou, lebo to by som asi nestihla...ale to si robim uz srandu......no napr tomuto neverim....mne sa zda sex pred svadbou normalny a neam dovod sa z neho spovedat....ael to je iba moj osobnyu nazor, samozrejme, zekazdy mame inuy
technecium, no som teda na vazkach, ....si ma teray dostal.... ale ja by som ta chcela aj na ten intimny pomer, spolu by sme zhresili, bol by si za.... a popritom by sme si mohli hovorit anglicke frazy
ano leerka to chcem povedat
teda ked si ich nebudes ctit sa opravujem.mas vtedy hriech
tak ale psychicki labilni ludia su asi ina kapitola, nie? ved oni nemozu zato, kam sa narodili, myslim teray naoyaj tych neakych zdegenerovanych ludi...ktori v amoku niekoho zabiju...
a ked zena zabije muza , ktory ju roky tyral a ublizoval detom aaj jaej, to je hirech, lebo ja take zeny neodsudyujem vobec, jednoducho jej praskli nervy a pre pokoj rodiny to urobit musela.....ina moznost nebola