čo robiť aby som bola stastna??

technécium

a tie šlabikáre to kde dostať kúpiť, ja som to nikde nevidel a je mi jasné, že v železiarstve to nebude

leerka

napr neverim ani na nebo a peklo,,,ako je to vykreslene v rozpravkach, ze v pekle su certi a ohen a je tam zle a idu tam len zli ludia a naopak v nebi je krasne pokoj, a idu tam ti, co zili pekny krestansky zivot...tak na otto neverim, tym nechcem povedat, ze po smrti neico nie je....asi je, ale aj tak si to nebudem pametat, a vy verite v nebo a peklo potkan....? a napr ocistes,,ten je najhorsi, nie? veris na to?

jajka001_

vacsina ludi ti povie ze veri v ČOSI. odmietaju vieru v Boha pretoze pre nich to znamena v prvom rade krestansku cirkev, to je to prve co poznali. O nejakom duchovne ci spiritualite tazko hovorit kedze aj v krestanstve je uz toho malo. Je to viac o tych obradoch a pravidlach a prazdnych reciach knazov popieranych skutkami. Takze ludia veria v čosi, co nevedia presne urcit co to je. Ale od krestanov sa dištancuju.
Zabudaju ze su aj ine viery, pretoze vyrastali v krestanskom svete.

Lolka

technecium v sobotu býva na dvojke asi 8:40 taký program, ale to je pre teba asi este tazké ked nevies ani základy, ale mozno by si mal aj vela pocuvat, ale mozu sa nalepit aj základy ked to budes pozerat.

potkan

leerka, ved prave moja otazka znela ako ta tema, ale? zase som sa poriadnej odpovede nedockala, v duchov veri a v ine veci nie, vidis toto uz su zamotane nazory..

Lolka

to je aj podla mna protilad ked niekto verí v duchov to je nieco medzi nebom a zemou, takze by mal verit aj v Boha, v posmrtný zivot.