čo robiť aby som bola stastna??

leerka

tak skus neake inzeraty pozret, kto doucuje anglinu.....alebo skus kurz ten intenzivny, byva 5x do tyzdna, teda aspon u nas ot tak je..... alebo skoc tam kde doucuju do neakej jazykovky a tam sa skus spytat, ci by ta nemohol niekto doucovat...

zjuzjika

mozno je to len o sebavedomi a preto si leerka dovoli povedat o sebe ye je lepsia ako ktokolvek iny...ale to len usudyujem....

technécium

nie len potrebujem hovorovú základy, viem len málo fráz zatiaľ a kamoši nevedia anglinu, alebo nemajú čas

leerka

komplimentu sa mi od technecia dostane som si viac ako ista, ale nech sa vyjadri on sam k tomyu....mas slovo technecium

potkan

riesim to pretoze si mi zatial neodpovedala ani na jednu otazku, a tymto ti uz davam pokoj, technécium potrebuje naucit anglinu tak mu s tym pomoz a potom budu aj druhy hovorit ze si lepsia ako ktokolvek a nielen ty o sebe a co ty vies mozno sa ti dostane aj kompliment od samotneho number one...pekny vecer :)))

leerka

podla toho, co vsetko potrebujes vedit po anglicky,lebo ak iba take ze ako sa mas, a odkial si, to sa naucis o chvilku..ale to si robim srandu..no neviem nemas nejakeho kamarata, co vie dobre anglickyu ze by si na teba nasel kazdy den cas a rozpraval by s tebou....a potrebujes aj gramatiku, ci len hovorit?

potkan

mozno preto ze si tu so mnou zamienas nazor a pritom nevies aky je v skutocnosti moj nazor na krestanstvo ako povrch obal cize hlavy cirkvi ake boli v stredoveku napr, ved papezi vrazdili, ale ja nadavam na tych ludi nie na vsetkkych krestanov nehadzem ich spolu a uz vobec nenadavam na Boha, leerka a v co veris ty? ked nie uz ani v Boha?