Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
technecium, teraz si ma dostal...som unesena
tak skus neake inzeraty pozret, kto doucuje anglinu.....alebo skus kurz ten intenzivny, byva 5x do tyzdna, teda aspon u nas ot tak je..... alebo skoc tam kde doucuju do neakej jazykovky a tam sa skus spytat, ci by ta nemohol niekto doucovat...
leerka, nič už neplatí iba ty, kým ťa mám...
mozno je to len o sebavedomi a preto si leerka dovoli povedat o sebe ye je lepsia ako ktokolvek iny...ale to len usudyujem....
nie len potrebujem hovorovú základy, viem len málo fráz zatiaľ a kamoši nevedia anglinu, alebo nemajú čas
komplimentu sa mi od technecia dostane som si viac ako ista, ale nech sa vyjadri on sam k tomyu....mas slovo technecium
riesim to pretoze si mi zatial neodpovedala ani na jednu otazku, a tymto ti uz davam pokoj, technécium potrebuje naucit anglinu tak mu s tym pomoz a potom budu aj druhy hovorit ze si lepsia ako ktokolvek a nielen ty o sebe a co ty vies mozno sa ti dostane aj kompliment od samotneho number one...pekny vecer :)))
vela ludi neveri v boha, ta neivem co stale riesis.....
podla toho, co vsetko potrebujes vedit po anglicky,lebo ak iba take ze ako sa mas, a odkial si, to sa naucis o chvilku..ale to si robim srandu..no neviem nemas nejakeho kamarata, co vie dobre anglickyu ze by si na teba nasel kazdy den cas a rozpraval by s tebou....a potrebujes aj gramatiku, ci len hovorit?
mozno preto ze si tu so mnou zamienas nazor a pritom nevies aky je v skutocnosti moj nazor na krestanstvo ako povrch obal cize hlavy cirkvi ake boli v stredoveku napr, ved papezi vrazdili, ale ja nadavam na tych ludi nie na vsetkkych krestanov nehadzem ich spolu a uz vobec nenadavam na Boha, leerka a v co veris ty? ked nie uz ani v Boha?