Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zavarane uhorky- su zdrave alebo nie

lorQa

To by som si ale nevedela predstaviť, že by za toto do mňa svokra pindala za takéto veci, podľa mňa sú to také maličkosti. Keď by mala problém s tým, že nezaváram ale kupujem uhorky alebo čokoľvek tak by som jej povedala by mi to teda zavárala ona :D

mokriska

:D :D asi by to nepredychala keby na to prisla, podla mna by si myslela, ze si z nej robim srandu a robim je to naschval a to by este len bola rosada neboj sa :D

freatfun

Aha, tak to je pre mna novinka :D A tak co, tak kup normalne tie najlepsie co su, co sme ich tu spominali, das dole etiketu a povies, ze su to domace :D A svokra nemusi vediet, ze to tak nie je

mokriska

to je pravda, moja svokra napriklad to nevedela hrozne dlho predychat, ze ja doma vobez nezavaram a dlho roky do mna za to rypala ale uz to berie ako normalnu vec, pochopila, ze ma nutit nemoze

lorQa

Staršia generácia to tak ale bohužiaľ ešte niekedy vidí, môže sa stať, že napríklad svokre nejakej sa to nemusí páčiť a ani mame

dinda12

to nie je hanba, nie každá žena je na to aby furt doma zavárala, keď potrebujete tak si kúpite nie? nemusíte mať doma milión pohárov. je to praktické aj keď nemáte miesto na skladovanie