Rozhodla som sa,že sa cez toto pôstne obdobie niečoho zrieknem..A keďže som si "to" sama robievala dosť často,povedala som si,že sa zrieknem práve tohto..Ubehlo odvtedy 9 dní a ja začínam pochybovať,či to vydržím..Chcela by som sa spýtať,či sa už niektorá z vás odhodlala skončiť so sebaukájaním a koľko vydržala. (Priateľa mám,len som proste asi závislá na masturbácii:))
Zrieknutie sa masturbácie na 40 dní...
kajla: a nebolo to s ním ani také, že "skoro"?:) bolo to úplne také ako pred tým keď si sa robievala často sama?
juva...uplne ta chapem,aj ja som mala uz taketo napady,ze si dam post,a vydrzala som asi 2 tyzdne.a potom to bolo vaaaaaaaaazne skvele ale,s priatelom som sa neurobila ani potom,aj ked je to pekne a tak,len nieco tomu chyba...
kacicka:keby si prečítaš príspevok pod tebou,tak zistíš,že pri ňom nedosahujem orgazmus..Ide o to,že sama sa viem spraviť,ale potrebujem si od toho odvyknúť,aby sa mohol prejaviť aj partner..chápeš?:)
no potom ta asi tvoj priatel nevie uspokojit. dosahujes pri nom orgazmus a aj tak ti to nestaci?
house:díky za konštatovanie,ale ja som so sexom spokojná,len som neni spokojná s tým,že neviem dosiahnuť orgazmus s priateľom..
technécium: v úvodnom texte je to vysvetlené. či na čo konkrétne sa pýtaš?:)
JUVA, držim ti palce, aj ja som si to robievala často, ale teraz abstinujem už 3 mesiace. Predtym som to tak dlho nikdy nevydržala a to som vydata 15 rokov.
Priatela mas ,ale nie si so sexom spokojna, preto si to robis sama.
povedz, ale prečo
laky:díky za podporu.:) Budem sa snažiť vydržať. Postupne tá túžba, spraviť sa, ustupuje,takže verím tomu,že sa to dá.