Zrieknutie sa masturbácie na 40 dní...

Príspevok v téme: Zrieknutie sa masturbácie na 40 dní...
JUVA

Rozhodla som sa,že sa cez toto pôstne obdobie niečoho zrieknem..A keďže som si "to" sama robievala dosť často,povedala som si,že sa zrieknem práve tohto..Ubehlo odvtedy 9 dní a ja začínam pochybovať,či to vydržím..Chcela by som sa spýtať,či sa už niektorá z vás odhodlala skončiť so sebaukájaním a koľko vydržala. (Priateľa mám,len som proste asi závislá na masturbácii:))

JUVA

kajla: a nebolo to s ním ani také, že "skoro"?:) bolo to úplne také ako pred tým keď si sa robievala často sama?

kajla

juva...uplne ta chapem,aj ja som mala uz taketo napady,ze si dam post,a vydrzala som asi 2 tyzdne.a potom to bolo vaaaaaaaaazne skvele ale,s priatelom som sa neurobila ani potom,aj ked je to pekne a tak,len nieco tomu chyba...

JUVA

kacicka:keby si prečítaš príspevok pod tebou,tak zistíš,že pri ňom nedosahujem orgazmus..Ide o to,že sama sa viem spraviť,ale potrebujem si od toho odvyknúť,aby sa mohol prejaviť aj partner..chápeš?:)

JUVA

house:díky za konštatovanie,ale ja som so sexom spokojná,len som neni spokojná s tým,že neviem dosiahnuť orgazmus s priateľom..

sisinka

JUVA, držim ti palce, aj ja som si to robievala často, ale teraz abstinujem už 3 mesiace. Predtym som to tak dlho nikdy nevydržala a to som vydata 15 rokov.

JUVA

laky:díky za podporu.:) Budem sa snažiť vydržať. Postupne tá túžba, spraviť sa, ustupuje,takže verím tomu,že sa to dá.