Rozhodla som sa,že sa cez toto pôstne obdobie niečoho zrieknem..A keďže som si "to" sama robievala dosť často,povedala som si,že sa zrieknem práve tohto..Ubehlo odvtedy 9 dní a ja začínam pochybovať,či to vydržím..Chcela by som sa spýtať,či sa už niektorá z vás odhodlala skončiť so sebaukájaním a koľko vydržala. (Priateľa mám,len som proste asi závislá na masturbácii:))
Zrieknutie sa masturbácie na 40 dní...
Ked som bola 5 tyzdnov v nemocnici, tak som na sex ani len nepomyslela... tym chcem povedat, ze clovek, ak sa nachadza v istych zivotnych situaciach, otazku sexu nemusi ani riesit...
Prečo by som nemohla byť veriaca?Verím v Boha..To že to robím pred svadbou,tak to je hriech,chápem.Ale kto je dnes,prosím ťa, na tejto zemi svätý?Potom by nemohli hovoriť,že sú veriaci ani tí,čo napr.nechodia každý deň do kostola..A keďže to s dotyčným myslím vážne a chcela by som si ho v budúcnosti vziať,tak myslím a dúfam,že mi to Boh odpustí,že sa s ním milujem aj keď nie sme svoji..
Ahoj JUVA.Pises ze si veriaca a mavas sex pred manzelstvom? Tak potom niesi veriaca
xyz xyz:No jasné,že je to určite krajšie..Ale teba priateľka určite vždy spraví..Chlapi s tým vo všeobecnosti nemávajú problémy,ale s nami,babami,je to ťažšie..:( Ja by som si to určite sama nerobievala,keby pri partnerovi dosahujem orgazmus..
tak to som jedina co si to sama vobec nerobi?? som divna ja ci vy?? :DD
poiu:Samozrejme,že sa to neráta,že ťa robí priateľka.:)
noo silno rozmyslam ze sa pridam k tebe tych 40dni:P ale ked ma bude robit priatelka tak to sa nerata dufam:D
juva:..no ak mam pravdu povedat,tak som bola po 2 tyzdnoch taka nadrzana ze som to skoro ani necitila,taka som bola mokra.fakt neviem cim to je ze mi to nejde.aha..a este som si vsimla jednu vec(musim na tom aj ja popracovat)lahsie ho dosiahnes ked zhlboka dychas,mne sa to sice este nepodarilo ale tie pocity su ovela intenzivnejsie a lepsie;)
Ahoj, hej hej...aj ja som sa tak rozhodla a neraz :). Je to takze, ale fakt sa to moze stat zavislostou. Podarilo sa mi uz vydrzat aj mesiac, mozno aj viac neviem, ale fakt som musela ten mesiac dost "vytazena":) ze som proste mala stale co robit a nepozerala a nemyslela na hovadiny :D. Urcite sa to da! Drzim palcee! A inak u mna odkedy mam priatela ma to ani tak nelaka samu..Aj ked som s nim len raz za cas, ale radsej si pockam a spolu so to uzijeme :)