Zrieknutie sa masturbácie na 40 dní...

Príspevok v téme: Zrieknutie sa masturbácie na 40 dní...
JUVA

Rozhodla som sa,že sa cez toto pôstne obdobie niečoho zrieknem..A keďže som si "to" sama robievala dosť často,povedala som si,že sa zrieknem práve tohto..Ubehlo odvtedy 9 dní a ja začínam pochybovať,či to vydržím..Chcela by som sa spýtať,či sa už niektorá z vás odhodlala skončiť so sebaukájaním a koľko vydržala. (Priateľa mám,len som proste asi závislá na masturbácii:))

engelchen

to ze sa nevies urobit pri priatelovi znamena ze nemas orgazmus pri sexe? tak sa skus robit pri sexe s priatelom.. ja osobne to tak robim, lebo nedokazem mat len vaginalny orgazmus, potrebujem klizotarlny aby som sa urobila..inak klobuk dole.. ja by som isto nevydrzala tak dlho..

nikituska

aj ja som si to zvykla robit dost casto a pri priatelovi nie a nie sa urobit na cas som si dala pauzu ,,bezprstikovu,, a pozrime sa na to spravím sa s ním zakazdym.. :D

mircoMY33

a preco by si mala 40 dny vidrzat nechapem.Preco by si mala tak triznit ked si mlada len si to uzivaj ked budes starsia tak potom dudes mat dlhsie sexualne absencie

JUVA

No ale ja sa neviem potom spraviť pri priateľovi..A dúfam,že keď si to nebudem robiť sama,tak sa pri ňom stanem citlivejšia..