Rozhodla som sa,že sa cez toto pôstne obdobie niečoho zrieknem..A keďže som si "to" sama robievala dosť často,povedala som si,že sa zrieknem práve tohto..Ubehlo odvtedy 9 dní a ja začínam pochybovať,či to vydržím..Chcela by som sa spýtať,či sa už niektorá z vás odhodlala skončiť so sebaukájaním a koľko vydržala. (Priateľa mám,len som proste asi závislá na masturbácii:))
Zrieknutie sa masturbácie na 40 dní...
akooo? =D ...aj baby si to robia ???? :D a že vraj slušné diefčatká =]
tri týždne maximum :D
neexistuje racionalny, ani zdravotny, ani ziadny padny dovod s tym prestavat alebo sa tomu vyhybat... teda pokial sa nejedna o nejaky psychiatricky problem kedy to dotycny vykonava az neumerne casto:)
ja by som to asi tiez nevydrzal aj keby som velmi chcel
KLARIKA, a pri sexe dosahujes orgazmus? BLONDULA, a kolko mas rokov? ..ja som na tom ako ty,radsej by som sa zriekol fajcenia,sladkostí,a nepil ani kapku alkoholu :D a na tom ci mas partnera vobec nezalezi,..aj tak si to spravis ked budes mat chutky :D to je moj nazor :D ,,keby si mala partnera a sexowali by ste 3x do tyzdna, ..a vtom volnom dni by si dostale strasne chute tak sa nespravis? :D vydrzis koli partnerovi? :D su ludia ktorych hnewa ked partner(ka) masturbuje lebo to beru tak ze si ho podviedla sama so sebov :D..pri sexe si navzajom robite dobre..lebo mate partnera radi,ale masturbacia je nwm ako to mam nazvat,kusok sebecká,masturbujes preto lebo ti to robi VELMO DOBRE :D a tomu pudu by si podlahla aj keby ta partner prosil ze to nerob :P ..aspon ja by som v takej situacii asi podlahol,chcel by som to vydrzat koli partnerke ktoru milujem nadovsetko a chcela by aby som to nerobil,ale pudy su vacsinou este silnejsie ako prosba mojej lásky :D
Vy tu píšete ako sa všetci robíte a ja sa sama akosi neviem spraviť. S priateľom sa spravím vždy ale samej mi to nejde. Sexu mám dosť ale niekedy by som chcela skúsiť aj ja sama.....ale ako??? :-(
radsej by som sa zriekla kavy,cokolady ... ale masturbacie nie :DD ja som momentalne bez partnera takze brhlim casto :DDDD
zda sa mi ze ludia co chcu prestat masturbovat, prestat nevedia :D a ani baby :-o ..to ma prekwapilo,chalan musi raz za cas vyprazdnit ale tiez je zopar muzov co prestali, baby ak chcete prestat musite to velmi chciet a byt SILNÉ! da sa to,musis si povedat nie a nie ani ked budu mega velke chute,da sa prestat, ved predsa vase ruky si samé vedome ovladate,nerobia daco co nechcete :D len ste slabsie ako chtíč mat orgazmus :P takato je pravda :-) ..a DRZIM PALECKY :))
bibisa:
Mozno ide o zle pochopenie. Ja masturbaciu partnerky vobec nezavrhujem. Skor naopak :) Clovek sa vzdy moze niecomu priucit :)
Svoju partnerku v tom dokonca podporujem, ale tam je situacia ina, ona dava tak ako ja prednost milovaniu.
Mne nepride vobec divne, ze kazdy dava prednost tomu, co ho viac a lepsie, krajsie uspokojuje. Ved je normalne, ze keby clovek mal lepsie pocity z masturbacie, tak by si ju doprial. Pokial ma lepsie pocity z milovania, tak si radsej dopraje milovanie, ako tu masturbaciu. Alebo ked uz, tak vzajomnu masturbaciu :) Ale ako hovorim, nic protim masturbacii - podporujem to. Tak isto to ma pozitivne ucinky na organizmus, ucenie sa svojmu telu, zlepsuje ucenim sa prezitok pri milovani.
A preto sa divim, ze JUVA sa toho chce zriekat. Neni na to ziaden rozumny dovod.
kop do krtka :D
nie mam rada zvieratka...ako hovorim nechcela som sa hadat len mi to prislo cudne...